Έφτασε και σε μας το τσουνάμι [Capital Controls - Πληρωμή provider]

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Shock

Retired Admin
Joined
13 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.315
Αντιδράσεις
230
Αγαπητοί Συμφορουμίτες,

Όπως όλοι γνωρίζετε, οι τρέχουσες εξελίξεις όσον αφορά τα οικονομικοπολιτικά θέματα, έχουν επηρεάσει τους πάντες: άλλους σε μεγαλύτερο βαθμό και άλλους σε μικρότερο - αναπόφευκτα θα ερχόταν και η δική μας στιγμή.

Μέχρι στιγμής κάναμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να μείνει το φόρουμ όρθιο και να δουλεύει απρόσκοπτα. Είναι το στέκι μας: ένα μέρος όπου μπορούμε να βρούμε τους φίλους μας, να διασκεδάσουμε, να θυμηθούμε & να ξαναγίνουμε παιδιά. Ένα μέρος όπου μας επιτρέπει να ξεφεύγουμε λίγο από την σκληρή πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σε καθημερινή βάση.

Δυστυχώς, οι εξελίξεις μας πρόλαβαν, καθώς από τα ξημερώματα του Σαββάτου 1/8, η εταιρεία που φιλοξενεί το φόρουμ, δεν μπορεί να συνεχίσει να μας παρέχει τις υπηρεσίες hosting αμισθί. Είναι προμηθευτής εξωτερικού και ως τέτοιος δε μπορεί να πληρωθεί με κανέναν τρόπο, ενόσω ισχύουν τα Capital Controls. Ενδεχομένως λοιπόν, να έχουμε κάποιο downtime και να μείνει το φόρουμ εκτός.

Ήδη έχουμε σκεφτεί μια λύση, την οποία υλοποιούμε σταδιακά, που θα μας επιτρέψει να επαναφέρουμε το forum online το συντομότερο δυνατόν και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Δυστυχώς, θα χρειαστεί να θυσιάσουμε κάποιες δυνατότητές του (πράγμα που θα επηρεάσει την εύρρυθμη λειτουργία του), μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να μπορέσουμε να επανέλθουμε στα υψηλά στάνταρς που κρατάμε όλα αυτά τα χρόνια.

Τι ζητάμε από εσάς? Τίποτα περισσότερο από αυτά που μας προσφέρετε ήδη: την υπομονή και την στήριξή σας!

Εκτός και αν διαθέτετε λογαριασμό και στο εξωτερικό. Τότε ζητάμε κάτι περισσότερο! Να σας μεταφέρουμε τα χρήματα σε κάποιον λογαριασμό σας στην Ελλάδα και εσείς να πληρώσετε τον Provider μας στο εξωτερικό. Όποιος μπορεί να μας βοηθήσει ας επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας είτε σε αυτή τη σελίδα είτε με PM.

Από μεριάς μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε (και κάτι παραπάνω!), ώστε να επανέλθουμε άμεσα και χωρίς απώλειες.

Με εκτίμηση,

Η διαχειριστική ομάδα.
 
Να πεσει προσωρινα η κοινοτητα λογω capital controls ειναι θλιβερο και αδικο. Επρεπε να υπαρχει μια μνεια για τα μικρα ποσα...
 
χανουμε απο αυριο την ρετροπαρεα :precry:
 
Παιδιά, ας μπει αυτό και στην αρχική σελίδα για να το δουν όσοι ξεκινουν από εκεί για να μπουν στα ενδότερα του φόρουμ. Μακάρι να βρεθεί λύση άμεσα. :precry:
 
Rygar είπε:
Παιδιά, ας μπει αυτό και στην αρχική σελίδα για να το δουν όσοι ξεκινουν από εκεί για να μπουν στα ενδότερα του φόρουμ. Μακάρι να βρεθεί λύση άμεσα. :precry:
σωστη ιδεα, τουλάχιστον να ΄χουμε τις αναμνήσεις μας :precry:
 
Πολύ λυπηρό...Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα λύση.
 
Όντως παλιοκατάσταση λόγω των capital controls.

Έστειλα σε ένα φίλο μου που πιθανόν να έχει ένα γνωστό του στην Αμερική και μου είπε ότι το απόγευμα (που θα έχει ξημερώσει εκεί) θα προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία μαζί του μήπως και μπορέσει να κάνει κάτι.

Δεν το θεωρώ δεδομένο, πιθανόν και να μην του απαντήσει και έγκαιρα ο άλλος, δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι, αλλά αφού ίσως υπάρχει μια πιθανότητα, του το είπα και θα με ενημερώσει.

Απλά για να ξέρω αν τον βρει για να του πει, για τι ποσό μιλάμε ακιβώς?

Στείλτε μου σε ΡΜ αν θέλετε :)
 
Λυπάμαι πολύ με αυτό που διάβασα...μακάρι να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει! Κρίμα ρε γαμώτο...
 
Damn!

Εξαιρετικά λυπηρό γεγονός...

Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αν είχα άκρες στο εξωτερικό...

(Βασικά, αν είχα άκρες στο εξωτερικό, θα είχα φύγει εδώ και καιρό...)

Εύχομαι το καλύτερο...
 
Να τονισω οτι δεν κινδυνευουν σε καμια περιπτωση τα υπαρχοντα δεδομενα (ποστς, φωτογραφιες κτλ). Ολο το RetroManiaX και το RetroDB γινονται off-site backup καθημερινα.
 
και για ποσο καιρο μιλαμε; η ρετρο εγινε μερος της ζωης μας και δεν γινεται ουτε μια μερα χωρις αυτην
 
Στεναχωρεθηκα, αλλα απο τη στιγμη που δεν ειναι οριστικο, θα κανουμε υπομονη.

Οταν λετε πως η λυση βρεθηκε και ειναι να θυσιαστουν καποιες δυνατοτητες που θα επηρεασουν την ευρυθμη λειτουργια του σαϊτ, τι ακριβως εννοειτε;

Ποιες ειναι αυτες οι δυνατοτητες;
 
Λυπηρό... :( 'Όπως είπε και η bambinella πιο πάνω, ποια θα είναι τα προβλήματα που θα επηρεάσουν την σελίδα;
 
Πήραμε μερικές μέρες παράταση μέχρι να βγάλουμε άκρη όποτε δεν θα γίνει τίποτα σήμερα που έληγε η προθεσμία.

Η προσωρινή λύση ήταν ενα μηχάνημα που εχω αγοράσει γι αυτο τον σκοπό και 3 DSL γραμμές μιας και vdsl δεν υπάρχει εδώ που μένω.

Cloudflare για cashing και Ethernet bonding.

Παιδιά σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον. Αυτή η κοινότητα δεν πεθαίνει με τίποτα ακόμα και αν χρειαστούμε 2400 baud modems χωρίς error correction για να βγούμε έξω.
 
Λυπηρό. Δεν είναι όμως το μόνο αυτήν την εποχή..

Υπομονή. Οπου όλα και αυτό.

Μία φίλη της γυναίκας μου διαμένει μόνιμα στην Αγγλία. Θα ρίξω δίχτυα να δω τι θα πιάσω. Ισως θα έπρεπε να είχε επισημανθεί το deadline νωρίτερα..

Επειδή δεν γνωρίζω, πόσο "προθεσμία" είναι η 01/08? Για τι ποσό μιλάμε?
 
Shock είπε:
Η προσωρινή λύση ήταν ενα μηχάνημα που εχω αγοράσει γι αυτο τον σκοπό και 3 DSL γραμμές μιας και vdsl δεν υπάρχει εδώ που μένω.

Cloudflare για cashing και Ethernet bonding.
Τωρα να σου πω οτι καταλαβα, θα σου πω ψεματα.

Και η παραταση που πηραμε, καλη ειναι για την ωρα.
 
Ήδη έχουν στείλει pm 3 φίλοι για να βοηθήσουν τους οποίους και ευχαριστούμε παρά πολύ. Επειδή είμαι με το κινητό και δεν εχω data plan διαθέσιμο (το έφαγα όλο μέχρι να βγάλω μια άκρη) και δεν είμαι στην έδρα μου θα απαντήσω αργότερα.

Οπως είπα προηγουμένως έχουμε τώρα περιθώριο να πληρωσουμε και το σημαντικότερο φίλους να μας βοηθήσουν.

Παιδια σας ευχαριστούμε.
 
Πολύ λυπηρό πραγματικά, αν και ήμουν προετοιμασμένη ότι μπορεί να γινόταν κάτι τέτοιο :( Εγώ φυσικά έχω λογαριασμό εξωτερικού, αλλά υπάρχουν άλλα προβλήματα και εξαρτάται από κάποιους παράγοντες, οπότε το πάω για πμ κι εγώ για διευκρινίσεις.
 
Don't panic. Ζω στην Αμερική και μπορώ να βοηθήσω. Admins, δείτε PM.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα