Έφτασε και σε μας το τσουνάμι [Capital Controls - Πληρωμή provider]

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Θα είσαι Τεράστιος αν τελικά καταφέρεις να βοηθήσεις. Θα δικαιολογήσεις και το nickname σου :thumbup:
 
Παιδιά μου έρχονται συνεχώς pm απο φίλους που θέλουν να βοηθήσουν. Δε μπορώ αυτή τη στιγμή να σας απαντήσω προσωπικά στον καθένα γιατί δεν εχω bandwidth. Ευτυχώς δεν πιεζόμαστε πλέον χρονικά μιας και πήραμε κι άλλη προθεσμία.

Τα χρήματα που πρέπει να δώσουμε ειναι ~77? και στις 3/8 άλλα ~40?
 
Σας έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα τα καταφέρετε.
 
Αααααα...καλαααα..εμενα το μυαλο μου πηγε σε σοβαροτερες καταστασεις κτλ.

Νομιζα το ποσο θα ηταν χιλιαδες η οτι αλλο ηταν το προβλημα, δε ξερω κι εγω τι...χαχα!! :p

Οπως παντα, άλλα ντάλλων..
 
ελπιζω να πανε ολα καλα το forum ειναι πολυ σημαντικο για τους περισσοτερους απο εμας ελπιζω να βρεθει γρηγορα λυση :(
 
Μόλις πληροφορήθηκα τα γεγονότα. Ελπίζω να βρεθεί λύση μιας που υπάρχουν μέλη στο εξωτερικό που φαντάζομαι μπόρουν να βοηθήσουν (αν δεν έχει ήδη γίνει αυτό).

Προς το παρόν κοινοποιήθηκε και στο facebook το ζήτημα αυτό. Αν και όταν τακτοποιηθεί, ενημερώστε με να το κατεβάσω από την βιτρίνα του Φατσοβιβλίου.
 
Κι εγώ νόμιζα ότι μιλάμε για μεγαλύτερα ποσά, αν είναι έτσι, νομίζω οποιοσδήποτε από μας που ζούμε στο εξωτερικό θα μπορούσε να βοηθήσει. Έχουμε ήδη στείλει αρκετοί πμ, οπότε αναμένουμε απάντηση.
 
Σήμερα το πρωί είδα το μήνυμα αυτό στο φόρουμ, θεωρώ άδικο να σταματήσει ένας ιστοτοπος που όλοι έχουμε αγαπήσει και θα συνεxίσουμε να αγαπάμε, είναι ενας χώρος που μπορούμε να αφήνουμε μηνύματα για το παρελθόν...ελπίζω να βρεθεί λυση...
 
Σήμερα το πρωί είδα το μήνυμα αυτό στο φόρουμ, θεωρώ άδικο να σταματήσει ένας ιστοτοπος που όλοι έχουμε αγαπήσει και θα συνεxίσουμε να αγαπάμε, είναι ενας χώρος που μπορούμε να αφήνουμε μηνύματα για το παρελθόν...ελπίζω να βρεθεί λυση...
Wally είπε:
Να τονισω οτι δεν κινδυνευουν σε καμια περιπτωση τα υπαρχοντα δεδομενα (ποστς, φωτογραφιες κτλ). Ολο το RetroManiaX και το RetroDB γινονται off-site backup καθημερινα.
δηλαδή τα μηνύματα που έχει γράψει καθε μέλος θα διατηρηθούν, έτσι; Οπότε δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσουμε από την αρχή, χάνοντας ό,τι υπήρχε...
 
Χαιρομαι που όπως φαίνεται θα βρείτε άκρη, ο γνωστός του φίλου μου που σας έλεγα από την Αμερική που προσπαθεί να έρθει σε επαφή δεν του έχει απαντήσει καν, δεν τον βρίσκει, οπότε χλωμό το κόβω, τουλάχιστον προσπαθήσαμε.

Αλλά ευτυχώς δεν θα χρειαστεί αφού ευτυχώς φάινεται ότι θα υπάρξει άμεσα λύση στο θέμα σας. :)
 
Ελπίζω να λυθει το γρηγορότερο το θέμα.... :(
 
Οι προσφορες για βοηθεια στη μεταφορα των χρηματων στο εξωτερικο ειναι δεκαδες.

Οσο ξυλινο και να ασκουστει...η κοινοτητα για αλλη μια φορα μας εξεπληξε και μας συγκινησε...
 
και μια ρετρο κοινοτητα την αγγιζει η συγχρονη ..πραγματικότητα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πάντως είναι θλιβερό να συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα. Σε όλους τους τομείς να πηγαίνουμε πίσω και σε τίποτα να μην μένουμε σταθεροί (δεν μιλάω καν να πηγαίνουμε μπροστά).
 
Παιδιά, σας χαιρετώ όλους.

Πριν μερικά χρόνια, ήμουν μέλος εδώ και ομολογώ οτι λάτρευα την κοινότητα και όλες τις αναμνήσεις που έρχονταν στην επιφάνεια... Εδώ και μερικά χρόνια, λόγω πολλών και διαφόρων υποχρεώσεων, απέχω, αν και τακτικά μπαίνω και χαζεύω (κοινώς κάνω lurking:)).

Δυστυχώς, δεν μπορώ να θυμηθώ τα credentials μου και έτσι ξαναέκανα νέο account. Για να μην πολυλογώ: Πλέον, ζω κι εργάζομαι εδώ και μερικά χρόνια εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αυστραλία. Εύχομαι να μην θεωρηθεί προσβλητικό (ή ύποπτο) από κάποιους, αλλά προτίθεμαι να πληρώσω ο ίδιος τα έξοδα που απαιτούνται στον provider, εφόσον είναι δυνατόν. Το ποσό δεν είναι ιδιαιτέρως μεγάλο και δυστυχώς δεν έχω λογαριασμό πια σε ελληνική τράπεζα για να γίνει κάποια μεταφορά. Όποτε, ενημερωτικά, να ξέρετε οτι έχω την δυνατότητα να πληρώσω απευθείας απο τον λογαριασμό μου εδώ τα οποία έξοδα.

Σας ευχαριστώ και αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μου.

Με απεριόριστη εκτίμηση,

Νίκος
 
φιλε μου καλως ηρθες

εχεις μαγη ρετρο-καρδια

απλα ρισπεκτ

:worship:
 
Δεν διαθέτω λογαριασμό στο εξωτερικό και το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω είναι να συνεισφέρω οικονομικά στο ποσό που ζητείται αν χρειαστεί. Φυσικά είμαι στη διάθεση των διαχειριστών.

Η προσφορά του "Nvk1980" όμως (και συμφωνώ με την "αριάδνη"), είναι όντως συγκινητική :)
 
Ενημερωθηκα οτι μεσω μελους θα καταφερουμε να μεταφερουμε τα χρηματα. Δεν ξερω λεπτομερειες ακομα.

Παντως η προσφορα βοηθειας ηταν τεραστια. Ο Αντωνης απαντουσε με ευχαριστιες σε PMs για κανα διωρο!

Ειστε φοβεροι.

Τα προβληματα προσωρινα λυθηκαν. Να δουμε ποτε θα φυγει αυτος ο περιορισμος απο τη χωρα διοτι πνιγει και πιο σημαντικα πραγματα...

Φιλε NVK1980 οτι και να πω...σαν να το εκανες. Σε ευχαριστουμε. Στειλε μου σε παρακαλω οτι θυμασαι απο το παλιο σου username, να το εντοπισουμε.

Το θεμα κλειδωνει (ελπιζω μονιμα) και παλι ευχαριστουμε
 
Άνοιξα το thread για να ευχαριστήσω τον Maddog που σε χρόνο dt μας κάλυψε. Ελπίζω να τελειώσουν όλα αυτά γρήγορα και να μην τον ταλαιπωρούμε εκεί στην ξενιτιά.

Του αφιερώνουμε ένα τραγούδι του Καζαντζίδη λοιπόν για ότι έκανε.

Φυσικά και πρέπει να ξανά-ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που έστειλαν PM προς βοήθεια!
 
Το φόρουμ ήθελε το "γιατρό" του. Τον ευχαριστώ προσωπικώς.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα