"Έφυγε" ο βασιλιας της Ποπ... [Michael Jackson]

Σωστά. Δυστυχώς η σκύλευση του MJ είναι άρρηκτα δεμένη με το θάνατό του. Ένα φαινόμενο των καιρών.

Δεν νομίζω ότι ο θάνατος του MJ είναι άσχετος με το τρόπο που τα media τον παρουσίασαν.

Τέσπα. Πάω να παίξω. Αν τα σχόλιά μας είναι περιττά στο παρών φόρουμ ένα pm δεν βλάπτει, να κόψουμε να ποστάρουμε βρε αδερφέ.

BTW, τέλος το παρών thread για μένα.
 
Paspartoo είπε:
ή μην ασχολειστε με οσους γραφουν σχετικα με τον Βασιλια της pop.
Aυτό,αν μη τι άλλο,είναι προσωπικό θέμα του καθενός μας και οδηγίες δε σηκώνει....

don dokken είπε:
για σενα το ειπε Μανο ε??
Ναι αδερφέ,εγώ έκανα την...."κακή" αρχή !!

Pooky είπε:
Αν τα σχόλιά μας είναι περιττά στο παρών φόρουμ ένα pm δεν βλάπτει, να κόψουμε να ποστάρουμε βρε αδερφέ. BTW, τέλος το παρών thread για μένα.
Όχι,εγώ δε θέλω p.m,καλύτερα στο δημόσιο ταμπλό που τα γραφόμενα μένουν κιόλας.

Καλή συνέχεια στο topic σας και συγνώμη που σας το χαλάσαμε κιόλας συμμετέχοντας...
 
Πραγματικα το συγκεκριμενο στραβωμα δεν μπορω να το καταλαβω.

Ποστ που να ομιλει περι Μιχαλακη ΚΑΙ καναλιων να το καταλαβω.

Ποστ που ομιλει αποκλειστικα για τα κακα των συγχρονων ΜΜΕ δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει με το παρον thread...
 
Aυτό,αν μη τι άλλο,είναι προσωπικό θέμα του καθενός μας και οδηγίες δε σηκώνει....
Το τι σηκωνει και τι δεν σηκωνει σε αυτο το forum το γραφει στους κανονισμους Μανο μου - και το offtopic, ειδικα σε θεμα τυπου "νεκρολογιας" οπως αυτο, και που

"αγγιζει" καποιους διαφορετικα απο οτι καποιους αλλους, καλο ειναι να αποφευγεται.

Οποιος θελει να συζητησει την καταντια της Ελληνικης τηλεορασης και των Ελληνων "stars" ας ανοιξει ενα thread να το συζητησουμε εκει.

για σενα το ειπε Μανο ε??
Ναι αδερφέ,εγώ έκανα την...."κακή" αρχή !
Δεν ονοματησα κανεναν στο ποστ μου - και απο τις αντιδρασεις φανηκε οτι δεν μιλησα για τον Μανο μονο.

Χαιρομαι παντως που δεν θα συνεχισει το offtopic - οσο για τα "γραφομενα στο δημοσιο ταμπλο" μενουν μονο οταν ειναι σχετικα με το θεμα που συζητειτε εκει - τα υπολοιπα σβηνονται.
 
Μάλιστααα....

Καταρχήν παραπομπή στους κανονισμούς δε χρειάζεται να μου κάνεις -άλλωστε φάνηκε ότι δε κατάλαβες καν τι εννοούσα παραπάνω-.

Ξέρεις πολύ καλά αν τους έχω διαβάσει,τηρήσει κι εφαρμόσει.Συνεπώς θεωρώ ότι είναι το λιγότερο ατυχές αυτό που έκανες.

Αν θεωρείς την αναφορά μου στον Ρουβά offtopic,τι να πω,σε άλλο κόσμο ζω,αναλογιζόμενος το πότε έγινε όλο αυτό που ανέφερα...

Παρ' ολ' αυτά,και σεβόμενος (επί της ουσίας όμως..) το χώρο αυτό και τα μέλη του,το forum δηλαδή γενικότερα,δε θα το συνεχίσω το θέμα,αν και σαφέστατα θα μπορούσα,μια και δεν υπάρχει λόγος και δεν αξίζει και τον κόπο άλλωστε.

Συνεχίστε τη συζήτησή σας ήσυχα λοιπόν...
 
Χαιρομαι που συμφωνουμε Μανο οτι δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει αυτο. Μεχρι αυριο θα εχουν σβηστει ολα τα offtopic posts ωστε να εξακολουθησει η συζητηση ηρεμα...
 
Paspartoo είπε:
Στο thread αυτο δεν μας απασχολει ουτε ποιος βλεπει ή δεν βλεπει τηλεοραση - ουτε ο Ρουβας ουτε ο Σεφερλης. Stay on topic please ή μην ασχολειστε με οσους γραφουν σχετικα με τον Βασιλια της pop.
My apologies για το off-topic. :)
 
η σεμνοτητα του ηταν που τον εκανε να αγαπηθει απο ολους..ο κοσμος νιωθει δεν ειναι χαζος....αυτο εξαλου ειναι εμφανες απο τις εκδηλωσεις του κοσμου ,μολις ακουσαν για το χαμο του.. το δικτυο γεμισε με θεματα,ειδα καπου στο cnn εναν εγχρωμο που μολις ακουσε για τον χαμο το μιχαλακη επεσε στα γονατα καιι εκλαιγε, μιλαμε για 2 μετρα γαιδουρι οχι κανα παιδακι ....
 
Παιδιά στεναχωρεθηκα ιδιαιτέρως να βλέπω το όνομα του στην λίστα με τους επισκέπτες του περιβόητου νησιού, τελικά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Κρίμα γιατί μαζί του μεγαλώσαμε και τον είχαμε ως ειδωλο και βασιλιά της ποπ. Δεν θέλω να πάρει έκταση το θέμα ως προς την λίστα ( μόνο στον Μάικλ αναφέρομαι γιατί πίστευα ότι αγαπούσε τα παιδια) απλά λατρέψαμε έναν άνθρωπο που ίσως να μην ήταν αυτό που έδειχνε τελικά και είναι φοβερή η απογοήτευση. Θυμάμαι που εκλαιγα στην κηδεία του σαν να χασα δικό μου άνθρωπο , πολύ κρίμα για αυτά που μαθαίνουμε μετέπειτα
 
Πέραν της λίστας στην οποία αναφέρεσαι, έχω την εντύπωση ότι σχετικά πρόσφατα, είχαν κυκλοφορήσει και κάποια ντοκιμαντέρ όπου εμφανίστηκαν κάποια από τα θύματα του, παιδιά τότε τα οποία μίλησαν τώρα για τα όσα έχουν συμβεί. Μπορεί αυτή η συμπεριφορά να δικαιολογήθηκε ότι ήταν "αθώα", με την έννοια ότι ήταν απλά ένα παιδί στο σώμα ενός μεγάλου και είχε την ανάγκη να βρίσκεται σε επαφή με τα παιδιά αλλά, ότι και να είναι, πρόκειται για ψυχασθένεια το να έκανε ότι έκανε που είναι τόσο φρικτό που δεν θέλω να το αναφέρω, στη σκέψη και μόνο φριττω.

Όση συκοφαντία και να ήταν, πρώτον είναι βαριά κατηγορία για να την αποδώσεις σε κάποιον και κατά δεύτερον, δεν μπορεί να είναι όλες οι αναφορές απλή συκοφαντία, ούτως ή άλλως, τι νόημα έχει από τη στιγμή όπου ο "δράστης" έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια; Ακόμα θυμάμαι το σοκ και πόσο μεγάλη έκταση είχε πάρει το θέμα τότε που κρατούσε στο μπαλκόνι το παιδί και το είχε στην ουσία να βρίσκεται πάνω από το κενό, είναι εικόνα η οποία δεν φεύγει από το μυαλό μου.

Με βάση όλα τα παραπάνω, όσο και να θέλει να διαχωρίσει κάποιος τον καλλιτέχνη από το έργο του, είμαι λάτρης της ποπ μουσικής αλλά πραγματικά αρνούμαι να ακούσω έργο του συγκεκριμένου, δε νιώθω ηθικά εντάξει το να ακούσω κομμάτια του, γνωρίζοντας όλα αυτά. Για να είμαστε ειλικρινείς βέβαια, πολλοί άλλοι καλλιτέχνες έχουν μια αντίστοιχα σκοτεινή πλευρά, δεν ωφελεί να τα ρίχνουμε μόνο στον αποθανών καλλιτέχνη, δε λέμε απαραίτητα ότι έχουν δεχθεί αντίστοιχη κατηγορία, βάζω στοίχημα όμως ότι πολλοί καλλιτέχνες έχουν βρώμικο ποινικό μητρώο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, άλλο το τι βλέπουμε και άλλο το τι υπάρχει στα μετόπισθεν.
 
Πέραν της λίστας στην οποία αναφέρεσαι, έχω την εντύπωση ότι σχετικά πρόσφατα, είχαν κυκλοφορήσει και κάποια ντοκιμαντέρ όπου εμφανίστηκαν κάποια από τα θύματα του, παιδιά που μίλησαν τώρα για όσα έχουν συμβεί. Μπορεί αυτή η συμπεριφορά να δικαιολογηθεί ότι ήταν "αθώα", με την έννοια ότι ήταν απλά ένα παιδί στο σώμα ενός μεγάλου και είχε την ανάγκη να βρίσκεται σε επαφή με τα παιδιά αλλά, ότι και να είναι, πρόκειται για ψυχασθένεια το να έκανε ότι έκανε. . . που είναι τόσο φρικτό που δεν θέλω να το αναφέρω, στη σκέψη και μόνο φριττώ.

Όση συκοφαντία και να ήταν, πρώτον είναι βαριά κατηγορία για να τις αποδόσεις σε κάποιον και κατά δεύτερον, δεν μπορεί να είναι όλες οι απλές συκοφαντίες, ούτως ή άλλως, τι νόημα έχει από τη στιγμή όπου ο "δράστης" έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια; Ακόμα θυμάμαι το σοκ και πόσο μεγάλη έκταση είχε πάρει το θέμα τότε που κρατούσε στο μπαλκόνι το παιδί και το είχε στην ουσία να βρίσκεται πάνω από το κενό, είναι εικόνα η οποία δεν φεύγει από το μυαλό μου.

Με βάση όλα τα παραπάνω, όσο και να θέλει να διαχωρίσει κάποιος τον καλλιτέχνη από το έργο του, είμαι λάτρης της ποπ μουσικής αλλά πραγματικά αρνούμαι να ακούσω το έργο του συγκεκριμένου, δε νιώθω ηθικά εντάξει το να ακούσω κομμάτια του, γνωρίζοντας όλα αυτά. Για να είμαστε ειλικρινείς βέβαια, πολλοί άλλοι καλλιτέχνες έχουν αντίστοιχη σκοτεινή πλευρά, δεν ωφελεί να ρίχνουμε μόνο στους αποθανόντες καλλιτέχνη, δε λέμε απαραίτητα ότι έχουν δεχθεί αντίστοιχη κατηγορία, βάζω στοίχημα όμως ότι πολλοί καλλιτέχνες έχουν βρώμικο ποινικό μητρώο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, άλλο. το τι βλέπουμε και άλλο το τι υπάρχει στα μετόπισθεν.
Συμφωνώ σε όσα λες, δεν θέλω να ακούω τον εν λόγω καλλιτεχνη για λόγους ηθικούς πια, μάλιστα πέταξα και τα cd του όταν άρχισαν οι φήμες αυτές να κυκλοφορούν . Άλλο να σαι χαρτόμουτρο , ναρκομανής, αυτοκαταστροφικός, ,ρεμαλι τελειωμένο, αλκοολικός και άλλο αυτό, είναι βαριά κατηγορία, ασηκωτη. Θα μου πεις φήμες και είχε μπιφ με δισκογραφικές , μπορεί να τον κατηγόρησαν αδίκως τον άνθρωπο αλλά και ο πρίγκιπας είχε μπιφ τέτοιο πράγμα δεν λέχθηκε για κεινόν ποτέ . Είπαν πως είναι ναρκομανής, συνομωσιολόγος αλλά μέχρις εκεί. Και ο κομπειν είχε πάλι συγκρούσεις με τις δισκογραφικές ποιος είπε κάτι τέτοιο για κεινον ;κανείς γιατί απλά δεν υπήρχε να πει. Μπορείς να είπαν αλλά όμως τέτοια κατηγορία οχι. Με άλλα λόγια όπου υπάρχει φωτιά και καπνός παιδιά και εδώ οι μαρτυρίες ήταν πολλές.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Είναι γεγονός πως αρκετοί καλλιτέχνες της μουσικής έχουν κατηγορηθεί για σοβαρές παράνομες πράξεις. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την περίπτωση του David Bowie που μια γυναίκα υποστήριζε πως πέρασε μια νύχτα με αυτόν και της κόλλησε aids, μάλιστα υποστήριζε πως της είπε χαρακτηριστικά "Τώρα είσαι δική μας". Φυσικά αυτό δεν ήταν αλήθεια και ο Bowie δεν είχε aids. Η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια και αθωώθηκε. Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Γενικά είναι γνωστή σαν πάθηση το φαινόμενο μερικών ανθρώπων που προσπαθούν να "φάνε" λεφτά από διάσημους με τον κάθε τρόπο. Δεν λέω βέβαια πως ο Jackson ήταν απαραίτητα αθώος αλλά δεν είμαι και απόλυτα κατηγορηματικός πως ήταν ένοχος.
 
Είναι γεγονός πως αρκετοί καλλιτέχνες της μουσικής έχουν κατηγορηθεί για σοβαρές παράνομες πράξεις. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την περίπτωση του David Bowie που μια γυναίκα υποστήριζε πως πέρασε μια νύχτα με αυτόν και της κόλλησε aids, μάλιστα υποστήριζε πως της είπε χαρακτηριστικά "Τώρα είσαι δική μας". Φυσικά αυτό δεν ήταν αλήθεια και ο Bowie δεν είχε aids. Η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια και αθωώθηκε. Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Γενικά είναι γνωστή σαν πάθηση το φαινόμενο μερικών ανθρώπων που προσπαθούν να "φάνε" λεφτά από διάσημους με τον κάθε τρόπο. Δεν λέω βέβαια πως ο Jackson ήταν απαραίτητα αθώος αλλά δεν είμαι και απόλυτα κατηγορηματικός πως ήταν ένοχος.
Η διαφορά είναι πως το δικαστικό σύστημα των ΗΠΑ επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές μιας και ακόμα και να μην βγει αληθής η κατηγορία, δεν έχει συνέπειες για τον κατηγορο μιας και τα καλύπτουν οι δικηγορικές εταιρίες.
Στην Ευρώπη αντιθετα αν κανεις κάτι παρόμοιο και κριθεί αθώος κάποιος, επιβαρύνεσαι εσύ με τα δικαστικά έξοδά του.
Για αυτό δεν το συνηθίζουν εδώ αυτό.
 
Είναι γεγονός πως αρκετοί καλλιτέχνες της μουσικής έχουν κατηγορηθεί για σοβαρές παράνομες πράξεις. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την περίπτωση του David Bowie που μια γυναίκα υποστήριζε πως πέρασε μια νύχτα με αυτόν και της κόλλησε aids, μάλιστα υποστήριζε πως της είπε χαρακτηριστικά "Τώρα είσαι δική μας". Φυσικά αυτό δεν ήταν αλήθεια και ο Bowie δεν είχε aids. Η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια και αθωώθηκε. Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Γενικά είναι γνωστή σαν πάθηση το φαινόμενο μερικών ανθρώπων που προσπαθούν να "φάνε" λεφτά από διάσημους με τον κάθε τρόπο. Δεν λέω βέβαια πως ο Jackson ήταν απαραίτητα αθώος αλλά δεν είμαι και απόλυτα κατηγορηματικός πως ήταν ένοχος.
Μακάρι να είναι όλα ένα ψέμα αλλά πολλές οι μαρτυρίες παιδιων και με τον bowie ήταν σίγουρα στημένο με τον Τζάκσον δεν αποδειχτ!κε η αθωωτητα του όμως ποτέ ουτε βέβαια και η ενοχη του επισημα αλλά εκεί έδειχναν τα πράγματα να γέρνει η ζυγαριά
 
Πίσω
Μπλουζα