Juanita
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 375
Μάλλον αναφέρεται στον Sakis...Wally είπε:Τι επαθες βρε Serano?
Μάλλον αναφέρεται στον Sakis...Wally είπε:Τι επαθες βρε Serano?
Στον Σάκη αναφέρομαι, αλλά ξέχασα να κάνω quote...Wally είπε:Τι επαθες βρε Serano?
Μπα, δεν τριαντάρησες εσύ. Δεν φταις σε τίποτε.manos426f είπε:Δεν έχω πρόβλημα να ομολογήσω ότι στο πέρασμα των χρόνων,ο Σάκης Ρουβάς από μάλλον αντιπαθής,μου είχε γίνει τουλάχιστον απλά αδιάφορος.Με κάτι τέτοια σκυλέματα όμως (και μην ακούσω για φόρους τιμής και λοιπές αηδίες...) μου αποδεικνύει ότι μάλλον έκανα λάθος.
Βέβαια,το thread δεν είναι περί του κ. Ρουβά,ούτε και για το αν εμένα μου είναι συμπαθής ή τ' αντίθετο,οπότε σταματώ εδώ.
Δε μπορούσα όμως να μη το δείξω αυτό,διότι δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πώς λειτουργούν πολλοί άνθρωποι,άσχετα με το ποια εικόνα προσπαθούν να μας πλασάρουν κατά καιρούς.
Ναι,φυσικά δε φταίει μόνο αυτός,αλλά και ο όχλος που έχει από κάτω και δε διστάζει να επικροτήσει (και αν όχι ο ίδιος με τον τρόπο του ζητήσει,τουλάχιστον πιέσει να δει ) το θλιβερό αυτό θέαμα !
Ντροπή λοιπόν,το λιγότερο...
(ναι,ξέρω pooky,τριαντάρησα για τα καλά !!! )
Γι'αυτό έχω κάτι μέρες να ανοίξω τηλεόραση! Γιατί κάθε φορά γίνεται το ίδιο. Πέρισυ με το Σεργιανόπουλο, φέτος με τον Michael και πάει λέγοντας... Αρκεί να έχουν να ασχολούνται! Φαίνεται δεν έχουν ακούσει το ρητό "Ο νεκρός δεδικαίωται" κι αν το έχουν ακούσει κάνουν το κορόιδο... κρίμα.Pooky είπε:Αλλά, αυτό που συντελείται από τα ΜΜΕ αυτές τις μέρες αποτελούν πραγματική σκύλευση. Έλεος. Έχουν πέσει σαν τα κοράκια πάνω του.
Αυτό γίνεται γιατί βασικά αυτό γουστάρει ο κόσμος να δει. Στην παρούσα περίσταση με την μαζική υστερία για τον θάνατο του MJ, με τι θα περιμένατε να ασχοληθούνε τα κανάλια;serano915 είπε:Γι'αυτό έχω κάτι μέρες να ανοίξω τηλεόραση! Γιατί κάθε φορά γίνεται το ίδιο. Πέρισυ με το Σεργιανόπουλο, φέτος με τον Michael και πάει λέγοντας... Αρκεί να έχουν να ασχολούνται! Φαίνεται δεν έχουν ακούσει το ρητό "Ο νεκρός δεδικαίωται" κι αν το έχουν ακούσει κάνουν το κορόιδο... κρίμα.
...για να χει υλικο για εμπνευση ο ...Σεφερλης Μανο μου..manos426f είπε:Mάλιστα.Αρχίσαμε....
για σενα το ειπε Μανο ε??Η σκυλευση των νεκρων απο φαιδρα και φαιδροτερα προσωπα ειναι ον τοπικ..δεν σεβομαστε "μυθους"δικους μας,ποσο μαλλον αυτους που δε μας ανηκουν...Paspartoo είπε:Στο thread αυτο δεν μας απασχολει ουτε ποιος βλεπει ή δεν βλεπει τηλεοραση - ουτε ο Ρουβας ουτε ο Σεφερλης. Stay on topic please ή μην ασχολειστε με οσους γραφουν σχετικα με τον Βασιλια της pop.