"Έφυγε" ο Jack Tramiel.

Τεράστιος! Αν δεν ηταν αυτός, ίσως να μην είμασταν εδώ να συζητάμε τώρα. Ελαφρυ το χώμα. Μακάρι να φτάσουμε κι εμείς στα χρόνια του.
 
Απο τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες των υπολογιστών.......

R.I.P.
 
:( Οραματιστής,ανήκει στο πάνθεον των πρωτοπόρων της πληροφορικής. R.I.P.
 
Μεγάλο μέρος της ιστορίας των υπολογιστών!

Αιωνία του η μνήμη.
 
Αντιο καπεταν-Τζακ,θα μας λειψεις!!οσο περναει ο καιρος,αυτος ο κοσμος αδειαζει.... :(
 
Πω-πω, είδηση-σοκ !! "Εφυγε" άλλη μία εξέχουσα προσωπικότητα του χώρου των home-micros...

A, ρε Τζακ... :(
 
computers for the masses, not the classes

αυτό ήταν το σλόγκαν του και ναι είναι αλήθεια προκειται για τον πατριάρχη του home computing όπως το βιώσαμε μεσα από τα μηχανήματα της commodore και της atari...

R.I.P.
 
Οπως διαβασα καπου, δεν θα μαθουμε πλεον ποτε, ποιος εχει το σπαθι-επαθλο του Swordquest
 
R.I.P. Jack, θυμάμαι τις γλαφυρές περιγραφές στο Pixel (Εδώ Λονδίνο - Βασίλης Κωνσταντίνου) των ιστορικών διαμαχών του με την Commodore, ως επικεφαλής της Atari πια.
 
ZX_Spectrum είπε:
Αντιο καπεταν-Τζακ,θα μας λειψεις!!
Δε θα μας λείψει. Καθε φορά που θα ανοίγουμε το ατάρι μας ή το c64 μας ή και το αμιγκάκι μας, ενα κομματι του θα είναι στην οθόνη μας ;)
 
Ημουν παντα στο αντιπαλο στρατοπεδο, αλλα αναμφισβητητα η συνεισφορα του Jack Tramiel στο home computing ειναι πολυ σημαντικη.

Αν δεν ειχε κανει το λαθος να χαρισει ουσιαστικα την Amiga στην Commodore (που χωρις αυτον ειχε στρατηγικη για τα πανηγυρια) ισως η ιστορια του home computing να ειχε γραφτει διαφορετικα.

Καλο ταξιδι μπαρμπα Jack.
 
Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπητέ Jack...

Σε ευχαριστώ για τον "Jackintosh"...
 
spyros_s είπε:
computers for the masses, not the classes
αυτό ήταν το σλόγκαν του και ναι είναι αλήθεια προκειται για τον πατριάρχη του home computing όπως το βιώσαμε μεσα από τα μηχανήματα της commodore και της atari...

R.I.P.
Πιστευω αυτο τα λεει ολα!R.I.P. Jack!
 
Μεγάλη μορφή ο Jack. Αν και σκληρός ως εργοδότης, κατάφερνε πάντα να βγάζει το computer for the masses. Χρησιμοποιούσε ότι είχε διαθέσιμο για να συνθέσει τα μηχανήματα του.

RIP!!
 
Κατεβηκα απο τον αρη :D
 
Ιστορική πρωσοπικότητα ... χωρίς αυτόν ο κόσμος των υπολογιστών σίγουρα θα ήταν διαφορετικός ... Ας αναπαύσει ο Θεός τη ψυχή του.
 
Πίσω
Μπλουζα