Εγω δεν το επιασα αλλα τωρα ντρεπομαι να ρωτησω :ρRygar είπε:Οποιος δεν "επιασε" το ποστ του Ντινου λιγο πιο πανω, να φύγει από δω και να γραφτεί στο Κοζμοπόλιταν
Εγω ετσι το λεω παντωςASiC είπε:Δεν ξέρω γιατί αλλά με εκνευρίζει αφάνταστα όταν προφέρουν το Lineage, λάινεητζ...
DINO είπε::animlaugh:
Άλλο ένα παιχνίδι που νομίζω δε χρειάζεται να γράψω πως το έλεγαν τα πιτσιρίκια...
'nuff said!
Aφού δεν το έχεις παίξει, συγχωρείσαι. (ταυτόχρονα όμως είσαι και ασυγχώρητος, διότι είναι φοβερό παιχνίδι... )Rygar είπε:αρχικά έτσι το'λεγα, δεν είχα προσέξει ότι δεν υπάρχει T
....άσχετα αν δεν το'χω παίξει όπως είπε πιο πάνω κι ο Μικές.....
Δε μπειράζει, είσαι και μεγαλη φίρμα....ε σόρι, εννοούσα είναι της ηλικίας αυτό το φαινόμενο να κσεχνάςDINO είπε:Ντόινκ!!!
Υπήρχε παρόποιο thread και είχα ποστάρει σε αυτό!!!
Sorry!
χαχαχαχαχαααααααααααα!! Οπως είπα, καιρό είχα να γελάσω έτσι . Εντωμεταξυ, διάβασα λίγο το θρεντ που είχες ανοίξει και κόλλησα στο ...Νταν Ντάρε και μάλιστα ξέρω ενα χρήστη με παρόμοιο όνομαbilly είπε:Xαχα !! No problemo αγαπητέ. Iσως μελλοντικά συγχωνευθούν - ίδωμεν.
Μόλις θυμήθηκα άλλο ένα κορυφαίο όνομα !! (είμαι σίγουρος ότι το έχω αναφέρει στο παρελθόν, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιό thread...)
Aφορά το γνωστό μας Betrayal - στο κουτί του οποίου είχε ρίξει μία ματιά ο father (που δεν μιλάει σχεδόν καθόλου αγγλικά), και το αποκάλεσε... Πετραλιά !! Moυαχαχαχά.
Aφού δεν το έχεις παίξει, συγχωρείσαι. (ταυτόχρονα όμως είσαι και ασυγχώρητος, διότι είναι φοβερό παιχνίδι... )
Λεπόν, μιά που ανέφερες το "ταμπλ τρακον" παραπάνω, θυμήθηκα ένα παιδί στο χωριό που το αποκαλούσε "Ντούμπλε" Ντράγκον. Tι πιό φυσιολογικό;
Ναι υπήρχε, αλλά δεν θέλαμε να σου την χαλάσουμε .DINO είπε:Ντόινκ!!!
Υπήρχε παρόποιο thread και είχα ποστάρει σε αυτό!!!
Sorry!