Εγω δεν το επιασα αλλα τωρα ντρεπομαι να ρωτησω :ρRygar είπε:Οποιος δεν "επιασε" το ποστ του Ντινου λιγο πιο πανω, να φύγει από δω και να γραφτεί στο Κοζμοπόλιταν![]()
Εγω ετσι το λεω παντωςASiC είπε:Δεν ξέρω γιατί αλλά με εκνευρίζει αφάνταστα όταν προφέρουν το Lineage, λάινεητζ...
DINO είπε::animlaugh:
Άλλο ένα παιχνίδι που νομίζω δε χρειάζεται να γράψω πως το έλεγαν τα πιτσιρίκια...
![]()
'nuff said!
Aφού δεν το έχεις παίξει, συγχωρείσαι.Rygar είπε:αρχικά έτσι το'λεγα, δεν είχα προσέξει ότι δεν υπάρχει T![]()
....άσχετα αν δεν το'χω παίξει όπως είπε πιο πάνω κι ο Μικές.....
Δε μπειράζει, είσαι και μεγαλη φίρμα....ε σόρι, εννοούσα είναι της ηλικίας αυτό το φαινόμενο να κσεχνάςDINO είπε:Ντόινκ!!!![]()
Υπήρχε παρόποιο thread και είχα ποστάρει σε αυτό!!!
Sorry!
χαχαχαχαχαααααααααααα!! Οπως είπα, καιρό είχα να γελάσω έτσιbilly είπε:Xαχα !! No problemo αγαπητέ.Iσως μελλοντικά συγχωνευθούν - ίδωμεν.
Μόλις θυμήθηκα άλλο ένα κορυφαίο όνομα !! (είμαι σίγουρος ότι το έχω αναφέρει στο παρελθόν, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιό thread...)
Aφορά το γνωστό μας Betrayal - στο κουτί του οποίου είχε ρίξει μία ματιά ο father (που δεν μιλάει σχεδόν καθόλου αγγλικά), και το αποκάλεσε... Πετραλιά !! Moυαχαχαχά.![]()
Aφού δεν το έχεις παίξει, συγχωρείσαι.(ταυτόχρονα όμως είσαι και ασυγχώρητος, διότι είναι φοβερό παιχνίδι...
)
Λεπόν, μιά που ανέφερες το "ταμπλ τρακον" παραπάνω, θυμήθηκα ένα παιδί στο χωριό που το αποκαλούσε "Ντούμπλε" Ντράγκον. Tι πιό φυσιολογικό;![]()
Ναι υπήρχε, αλλά δεν θέλαμε να σου την χαλάσουμεDINO είπε:Ντόινκ!!!![]()
Υπήρχε παρόποιο thread και είχα ποστάρει σε αυτό!!!
Sorry!