Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 32.720
Σημερα συμπληρωνω πεντε χρονια στο Retromaniax. Aντι να ανοιξω ενα θεμα στη γνωστη, κλασικη μορφη του, αισθανομαι την αναγκη να ανοιξω ενα μερος της καρδιας μου σε ολους εσας. Επετειακο θεμα, αλλωστε, ειχα κανει το 2011 οταν εκλεινα τον πρωτο μου χρονο εδω και οσα εγραψα τοτε ισχυουν και σημερα.
Στη ζωη ενος ανθρωπου υπαρχουν πολλα που αγαπαει, εμψυχα και αψυχα. Αναμφισβητητα, τα πρωτα ειναι τα πιο σημαντικα, αυτο ομως δε σημαινει οτι τα αλλα ειναι ασημαντα. Σημερα λοιπον, θα σας μιλησω για ολα η σχεδον ολα οσα αψυχα μιλησαν στην ψυχη μου. Πραγματα που αποτελουν ενα μεγαλο μερος της καρδιας μου. Προσπαθησα να τα βαλω σε χρονολογικη σειρα, ετσι οπως τα συναντησα στην πορεια της ζωης μου.
Την κουκλα μου τη Λιζα
Το μαλλι της γριας
Την τηλεοπτικη σειρα Λουνα Παρκ
Τα χρονια απο 9 εως 11 ετων που τα θεωρω δωρο Θεου προς εμενα
Το περιοδικο Ρομαντσο
Την Α' Γυμνασιου που ηταν η ωραιοτερη σχολικη χρονια της ζωης μου
Τις παλιες ταινιες, ελληνικες και ξενες και κατα προτιμησιν ασπρομαυρες
Την τηλεοπτικη σειρα Αναδυομενη
Τις αναμεικτες παστες κρεμα - σερανο η αλλιως μενελικ
Tα βιβλια μυστηριου, ιδιως της Αγκαθα Κριστι
To καλοκαιρι των 15 μου χρονων στο Χαλκουτσι Ωρωπου
Την τηλεοπτικη σειρα The twilight zone
Την ταινια Ψυχω
Τη δεκαετια του 1950
Τη χρονια που εδινα για Proficiency
Το ρετρο αρωμα Diorissimo που μυριζει κρινακια του αγρου και το φοραω μεχρι σημερα
Την ταινια Μidnight lace
Το σουπερ μαρκετ Δουκας στην πλατεια Καλογηρων για τη σπιτικη ζεστασια και τη ρετρο ατμοσφαιρα του.
Το Retromaniax που μου δινει την ατελειωτη χαρα καθε μερα να το διαβαζω και να γραφω σ' αυτο.
Ο,τι αγαπησα ειναι ενα μεγαλο μερος της ζωης μου. Καποια τα εχω ακομα και καποια αλλα τα εχασα για παντα.
Ο,τι κι αν συνεβη ομως, θα ζουνε στην καρδια μου μεχρι την τελευταια μου μερα γιατι ολα αυτα ειμαι....εγω και ο,τι κι αν γινει δεν μπορει να ζησει κανεις χωρις αναμνησεις και αγαπη!
Στη ζωη ενος ανθρωπου υπαρχουν πολλα που αγαπαει, εμψυχα και αψυχα. Αναμφισβητητα, τα πρωτα ειναι τα πιο σημαντικα, αυτο ομως δε σημαινει οτι τα αλλα ειναι ασημαντα. Σημερα λοιπον, θα σας μιλησω για ολα η σχεδον ολα οσα αψυχα μιλησαν στην ψυχη μου. Πραγματα που αποτελουν ενα μεγαλο μερος της καρδιας μου. Προσπαθησα να τα βαλω σε χρονολογικη σειρα, ετσι οπως τα συναντησα στην πορεια της ζωης μου.
Την κουκλα μου τη Λιζα
Το μαλλι της γριας
Την τηλεοπτικη σειρα Λουνα Παρκ
Τα χρονια απο 9 εως 11 ετων που τα θεωρω δωρο Θεου προς εμενα
Το περιοδικο Ρομαντσο
Την Α' Γυμνασιου που ηταν η ωραιοτερη σχολικη χρονια της ζωης μου
Τις παλιες ταινιες, ελληνικες και ξενες και κατα προτιμησιν ασπρομαυρες
Την τηλεοπτικη σειρα Αναδυομενη
Τις αναμεικτες παστες κρεμα - σερανο η αλλιως μενελικ
Tα βιβλια μυστηριου, ιδιως της Αγκαθα Κριστι
To καλοκαιρι των 15 μου χρονων στο Χαλκουτσι Ωρωπου
Την τηλεοπτικη σειρα The twilight zone
Την ταινια Ψυχω
Τη δεκαετια του 1950
Τη χρονια που εδινα για Proficiency
Το ρετρο αρωμα Diorissimo που μυριζει κρινακια του αγρου και το φοραω μεχρι σημερα
Την ταινια Μidnight lace
Το σουπερ μαρκετ Δουκας στην πλατεια Καλογηρων για τη σπιτικη ζεστασια και τη ρετρο ατμοσφαιρα του.
Το Retromaniax που μου δινει την ατελειωτη χαρα καθε μερα να το διαβαζω και να γραφω σ' αυτο.
Ο,τι αγαπησα ειναι ενα μεγαλο μερος της ζωης μου. Καποια τα εχω ακομα και καποια αλλα τα εχασα για παντα.
Ο,τι κι αν συνεβη ομως, θα ζουνε στην καρδια μου μεχρι την τελευταια μου μερα γιατι ολα αυτα ειμαι....εγω και ο,τι κι αν γινει δεν μπορει να ζησει κανεις χωρις αναμνησεις και αγαπη!