Αγαπημένο soundtrack φίλε RIO. Τέλειο! Και ειδικά το κομμάτι με την "Καταιγίδα" είναι από τα αγαπημένα μου.
Αννί Ζιραρντό. Άλλη μια γυναίκα με "γήινη ομορφιά" όπως θα την χαρακτήριζε και ο φίλος Elephadas. Και με υπέροχο υποκριτικό ταλέντο! Μόνο τη σκηνή στο αεροδρόμιο να δεις,εκεί που δεν μιλάει καθόλου και απλά περιμένει.. Ο τρόπος που κοιτάει,οι γκριμάτσες που κάνει κοιτάζοντας,σε κάνουν να καταλάβεις τα αμέτρητα συναισθήματα αυτής της γυναίκας.Μουσικό θέμα του Φρανσίς Λε από την ταινία "Ένας άντρας που μου αρέσει" ("Un homme qui me plait", 1969) του Κλωντ Λελούς, με τον Ζαν-Πωλ Μπελμοντό και την Αννί Ζιραρντό.
Άσχετο αλλά στο 2:31 του αποσπάσματος διακρίνεται το όνομα του αεροσκάφους της Pan Am "Jet Clipper Gem of the Ocean".Μουσικό θέμα του Φρανσίς Λε από την ταινία "Ένας άντρας που μου αρέσει" ("Un homme qui me plait", 1969) του Κλωντ Λελούς, με τον Ζαν-Πωλ Μπελμοντό και την Αννί Ζιραρντό.
Εντάξει, πόσο ωραίο είναι αυτό...Μουσικό θέμα του Φρανσίς Λε από την ταινία "Ένας άντρας που μου αρέσει" ("Un homme qui me plait", 1969) του Κλωντ Λελούς, με τον Ζαν-Πωλ Μπελμοντό και την Αννί Ζιραρντό.