johnalepou
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 538
Εννοείται ότι θα πω το Κοκκινο γαρουφαλλο μου - Νορα Βαλσαμη (Γ.Χατζηνασιου/Ντ.Δημοπουλου) απο την ταινια: ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΟΥΛΑ (1975)
Άλλες εποχές, άλλες ανάγκες, διαφορετικές αναζητήσεις και ανησυχίες, άλλοι στόχοι....Wally είπε:Ενα τραγουδι με υπεροχη μουσικη ειναι το Κοκκινο Τρενο απο την ομωνυμη ταινια.Με τη χαρακτηριστικη αρθρωση του Πανου Τζαβελα.
Κριμα που εχει τοσο πολιτικο στιχο...
Αχ και μένα μου αρέσει πολύ!!! χεχεWally είπε:Το αγνωστου τιτλου ομορφο ιταλικο τραγουδακι που τραγουδα ο Τονυ Πινελλι στην (αρκετα χιουμοριστικη) εισαγωγη του Υιε μου, υιε μου
Πρέπει να εννοείς τη "βόλτα των ερωτευμένων" του Μίμη Πλέσσα, που υπάρχει στο soundtrack από τις "Θαλασσιές τις Χάντρες", και ήταν και μουσική τίτλων του "Λούνα-Παρκ". Θα το βρεις στο διαδίκτυο. Ήταν ορχηστρικό αλλά το είπε κάποια στιγμή και ο Πουλόπουλος με τους στίχους "Μαύρη είναι η μοίρα παράπονό μου..."Gyubrush είπε:Παιδια σορυ αν ειμαι σε λαθος τοπικ αλλα ψαχνω ενα τραγουδι,ισως τελικα να ειναι μονο μελωδια,του Πλεσσα το οποιο υπαρχει στις ταινιες:Ο Φαντασμενος(με τον Λαμπρο Κωνστανταρα),Ο Κυρ Γιωργης εκπαιδευεται(με τον Διονυση Παπαγιανοπουλο) ,Το Ανθρωπακι (Κωστας Βουτσας).
Ειναι μια χαρακτηριστικη λυπητερη μελωδια,η οποια μπαινει στα σημεια που οι πρωταγωνιστες στεναχωριουνται ή μονολογουν.
Οποιοι εχουν δει εστω και μια απο αυτες τις ταινιες,θα καταλαβουν.Θυμιζει τραγουδι της Μαρινελλας.
Αν μπορει καποιος ας μου πει που μπορω να το βρω και ποιος το τραγουδαει εαν δεν ειναι απλως μια μελωδια τελικα.
Ευχαριστω!
Για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα, το δικό σου είχε τον "απέθαντο"....panp είπε:[....](γιατί πια δεν επικολλώνται youtube?)