Always Somewhere
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 10.753
.
Τι να θυμηθούμε απο αυτές τις θρυλικές εταιρείες... Lotus, Arabian Nights,, P47 thunderbolt και αλλα πολλά!!!
Τελευταία επεξεργασία:
@Blue Max Καλά, το Falcon στην Amiga το είχα λιώσει! Αφού στο τέλος έβαζα τη δυσκολία στο τέρμα, 3 Mig ταυτόχρονα, επιλεγμένο το Mig Ace Pilots, και το κατατρόπωνα! Έχει ωραία απεικόνιση HUD και radar, αλλά το πτητικό μοντέλο του είναι πολύ λάθος.
Τώρα για τις εταιρείες, ήταν τόσες πολλές που έβγαζαν ωραίους τίτλους, που δεν ξέρω από που ν' αρχίσω αυτή τη στιγμή (έχω και λίγη κούραση).
Και η Electronic Arts έβγαζε ωραία παιχνίδια, αλλά πλέον δεν τα παρακολουθώ, οπότε δεν ξέρω γιατί ακούγονται παράπονα γενικώς γι' αυτήν... κάποια πατάτα θα έχει κάνει μάλλον!
.
.
Τι να θυμηθούμε απο αυτές τις θρυλικές εταιρείες... Lotus, Arabian Nights,, P47 thunderbolt και αλλα πολλά!!!
Βάζω ακόμα ένα σύνδεσμο για το Karateka γιατί το θεωρώ παιχνίδι σταθμό, με μεγάλο impact στην μετέπειτα εξέλιξη των παιχνιδιών. Ακόμα και σήμερα με συναρπάζει το παιχνίδι και η ιστορία πίσω του. Ήταν από τα πρώτα παιχνίδια με double buffering για smooth animation στον Apple II.
Ο πολύς John Romero νεαρός σε ηλικία και άγνωστος προγραμματιστής τότε (αν δεν σας λέει κάτι το όνομα αργότερα έγραψε τα Wolfenstein 3D, Hexen, Doom, Quake, κ.α) έστειλε το 1985 ένα γράμμα στον 20άχρονο τότε Jordan Mechner, δημιουργό του Karateka, που εκφράζει τον θαυμασμό του. Φανταστικό.
Προβολή συνημμένου 240628
Μιλάμε για πολλούς Amsoft τίτλους. Ουσιαστικά η Amsoft ήταν η Amstrad του Ζάχαρη. Αγόρασε παιχνίδια και τα πουλούσε με το δικό της brand. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το story.Μια άλλη αγαπημένη εταιρεία παιχνιδιών είναι η γνωστή μας AMSOFT για τον Amstrad CPC 6128!
Amstrad CPC Catalog: Amsoft - Software And Peripherals Catalogue Winter 1984-85 (1984)(Amstrad Consumer Electronics) : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Amstrad CPC Catalog: Amsoft - Software And Peripherals Catalogue Winter 1984-85 (1984)(Amstrad Consumer Electronics)archive.org
Είσαι Θεός!! ΥπερευχαριστώΗ εταιρεία για τις δύο πρώτες φωτογραφίες είναι η θρυλική TOMY. Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο hello kitty παιχνίδι δες εδώ.
Στην τρίτη φωτογραφία γράφει με μικρά γράμματα στην δεξιά πλευρά της οθόνης του handheld Sanrio co. Ltd