manos426f
The King of Retro®
- Αντιδράσεις
- 174
Jamie Lee Curtis στα (σωματικά) καλύτερά της !!!Leon είπε:Η σκηνή με τη γυναίκα του στο ξενοδοχείο είναι όλα τα λεφτά!

Πάντως η ταινία θα έλεγα ότι ήταν καλή...
Jamie Lee Curtis στα (σωματικά) καλύτερά της !!!Leon είπε:Η σκηνή με τη γυναίκα του στο ξενοδοχείο είναι όλα τα λεφτά!
Ποιο εννοείς; Το Conan για C64/Atari/Apple II ή το μετέπειτα Conan για PC;buzzer είπε:Conan o βάρβαρος!![]()
Υπήρχε και η αντίστοιχη παιχνιδάρα βέβαια...
snakeyes08 είπε:Εμένα πειράζει που μου άρεσε ο Μπάτσος του Νηπιαγωγείου (not on the list); :[Δε ξέρω, αλλά είχε πλάκα να βλέπω τον Άρνι σε κωμωδίες!
Προσωπικά μου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη ταινία...kujo79 είπε:ΥΓ. Αν κάποιος ψηφίσει το End of Days, προτείνω να γίνει έρανος για να πάρει βραβείο που κατόρθωσε να δει ολόκληρη αυτή την ταινία![]()
![]()
![]()
...πάει πολύς καιρός που είδα τον "Hρακλή" και δεν θυμάμαι περί αφίσσας, αλλά είχα δεί σίγουρα δύο παρόμοιες σκηνές σε άλλες ταινίες όπου βλέπει τον Σλάυ σε αφίσσες: στο Twins και στο Last Action Hero !!DINO είπε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!ChrisTOS είπε:Καταγγέλω την ψηφοφορία ως στημένη μιας και δεν υπάρχει η ταινία "Ο Ηρακλής στην Νέα Υόρκη".
Κορυφαία στιγμή, όταν είδε κάπου την αφίσα του Σταλόνε!!!![]()