Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Κώστας Βουτσάς, Νόρα Βαλσάμη, ???
 
Οποτε αντι για νανουρισματα θα κοιμιζει το νεογνο με τραγουδια του στυλ Hey big spender.
 
1960. Πετρος Φυσσουν και Αγγελικα Καπελαρη (η συζυγος του Κατσαδραμη πριν την Παπανικα) στην ηχογραφηση του ραδιοφωνκου εργου "Ενα σταφυλι στον ηλιο".

1655226824870.jpeg
 
1960. Πετρος Φυσσουν και Αγγελικα Καπελαρη (η συζυγος του Κατσαδραμη πριν την Παπανικα) στην ηχογραφηση του ραδιοφωνκου εργου "Ενα σταφυλι στον ηλιο".

Προβολή συνημμένου 244044
Πρώτη φορά βλέπω την Καπελαρή με μακριά μαλλιά έστω και μαζεμένα.
 
Η Διαμαντίδου ήταν 32 χρόνια μεγαλύτερη από τη Δανδουλάκη. Πράγμα για το οποίο δεν είχε λόγο ούτε να ντρέπεται ούτε να καυχιέται. Εκεί βρήκε να είναι διακριτικός ο λεζαντογράφος?
 
Ποιον μονομάχο καταδικάζει σε θάνατο η Κοντού και μάλιστα μ' αυτό το χαιρέκακο ύφος? (δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά έχω διαβάσει ότι τα έχουμε ανάποδα. απ' ότι τα είχαν οι Ρωμαίοι. Αντίχειρας προς τα πάνω σήμαινε "off with their head" όχι "Λυπήσου τον Καισαρούλη κι άσ' τον να ζήσει", αυτό ήταν αντίχειρας προς τα κάτω).
 
Το περιεργο θα ηταν αν η εμφανιση της Μαρως δεν ηταν σεξυ. Η καθε επιθεωρηση σε δυο πραγματα βασιζεται: Στο γυμνο και στη βωμολοχια, γι' αυτο και απεχθανομαι το συγκεκριμενο ειδος. Το θεωρω φτηνο και παντελως μη καλλιτεχνικο.
 
Άγνωστος μεν ηθοποιός, αλλά επιχειρηματίας θεατρώνης ο νέος. Λέω κι εγώ...

Εχμ, δεν είναι μόνο ο έρωτας που δεν κρύβεται. Εϊναι και η φαλάκρα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των πλαϊνών τσουλουφιών.
 
Πίσω
Μπλουζα