tonytony
retron00b (sick admin's joke!)
- Αντιδράσεις
- 53.702
Η φωτογραφία είναι από κομμένη σκηνή της ταινίας "Ένα αστείο κορίτσι" που μάλλον δε θα δούμε ποτέ , όπως πολλές άλλες...
Η φωτογραφία είναι από κομμένη σκηνή της ταινίας "Ένα αστείο κορίτσι" που μάλλον δε θα δούμε ποτέ , όπως πολλές άλλες...
Σαν τον Χατζηχρήστο μοιάζει ο Εμίρης!Η φωτογραφία είναι από κομμένη σκηνή της ταινίας "Ένα αστείο κορίτσι" που μάλλον δε θα δούμε ποτέ , όπως πολλές άλλες...
Μα είναι τόσο φυσική και αβίαστη η στάση της. Μέχρι και η φάτσα του Χατζηχρ... του εμίρη είναι "πώςείσ'έτσιμαρή!!"Ειναι η ποζα που επαιρναν ανεκαθεν ολες οι φιναλιστ των καλλιστειων.
Θεωρειται πολυ κολακευτικοτερη απο τα ποδια σε σταση προσοχης γιατι με αυτη την τελευταια υπαρχει ο κινδυνος να δειξουν στραβα. Η Αλικη που ετσι κι αλλιως δεν ειχε ποδια ολοϊσια και προσεχε την εικονα της σαν τα ματια της, καταλαβε απο πολυ νωρις πως αυτη η ποζα τα εσωζε και την χρησιμοποιουσε διαρκως.
Ναι, όπως ήταν στους Μακρυκωσταίους όταν μασκαρεύτηκε στο τέλος της ταινίας....Σαν τον Χατζηχρήστο μοιάζει ο Εμίρης!
Προσωπικά νομίζω ότι είναι ο εξ αριστερών...
και εγω κατα 80%
Η πρώτη μου εκτίμηση ήταν κι εμένα ο αριστερός, αλλά μου φάνηκε αρκετά κοντός για Διανέλλος. Στις ταινίες (που ήταν πια μεσόκοπος ηλικιακά) δεν ήταν τόσο κοντός, όσο φαίνεται στη φωτό. Κι με το σκεπτικό ότι: "δεν μπορεί στα γεράματα του να ήταν ψηλός κι στα νειάτα του κοντός", για αυτό επικεντρώθηκα στο δεξιό. Τι να πω, δεν ξέρω, μπορει να τον αδικεί η φωτό...Πρέπει να είναι αυτός στα αριστερά...
με προβληματισατε ασχημα,το σκεπτικο σας ειναι βασιμοΗ πρώτη μου εκτίμηση ήταν κι εμένα ο αριστερός, αλλά μου φάνηκε αρκετά κοντός για Διανέλλος. Στις ταινίες (που ήταν πια μεσόκοπος ηλικιακά) δεν ήταν τόσο κοντός, όσο φαίνεται στη φωτό. Κι με το σκεπτικό ότι: "δεν μπορεί στα γεράματα του να ήταν ψηλός κι στα νειάτα του κοντός", για αυτό επικεντρώθηκα στο δεξιό. Τι να πω, δεν ξέρω, μπορει να τον αδικεί η φωτό...
Ο Διανέλλος ήταν ψηλός για την ηλικία του κι ο αριστερός κύριος στη φωτό ειναι αρκετά κοντός. Κι αφού στα γεράματα ήταν ήδη ψηλός, η λογική λέει ότι στα νειάτα του θα ήταν ψηλότερος (διότι στα γεράματα "μαζεύουμε"). Δεν μπορεί να ήταν κοντός στα νειάτα κι ψηλός στα γεράματα...με προβληματισατε ασχημα,το σκεπτικο σας ειναι βασιμο
θα μπορούσε άραγε να υπάρξει μια αντίστοιχη φωτογραφία με ηθοποιούς, μουσικούς και δημοσιογράφους του σήμερα; Κάποιοι είναι πραγματικά αναντικατάστατοιΑλατι και Πιπερι του 1969. Ο Φρεντυ Γερμανος και μαζι του οι: Βουγιουκλακη, Κωνστανταρας, Καρεζη, Μπιθικωτσης.
Προβολή συνημμένου 257902