Ότι θα άφηνε η Αλικάρα να φωτογραφηθεί το σπίτι της με παιχνίδια πεταμένα από δω κι από κει, δεν το περίμενα.
Αυτό το συγκλονιστικό πολύφωτο, στη δεύτερη φωτό δίπλα στην καρέκλα που κάθεται, είναι πραγματικά απαίσιο!
Γιατι δεν το περιμενες? Μηπως καποιοι την εχουν παρεξηγησει την Αλικη και τη θεωρουσαν πολυ στημενη πολυ δηθεν και καθολου απλη? Εγω ποτε δεν το πιστεψα αυτο παντα θεωρουσα οτι οταν εκλεινε η πορτα του σπιτιου της ηταν αλλιως και οχι οπως φαινοταν στις δημοσιες εμφανισεις της.Ότι θα άφηνε η Αλικάρα να φωτογραφηθεί το σπίτι της με παιχνίδια πεταμένα από δω κι από κει, δεν το περίμενα.
Αυτό το συγκλονιστικό πολύφωτο, στη δεύτερη φωτό δίπλα στην καρέκλα που κάθεται, είναι πραγματικά απαίσιο!
Ίσως, αλλά αυτό θα ίσχυε όταν δεν υπήρχαν κάμερες μπροστά. Για την Αλικάρα θα ήταν απλά ανεπίτρεπτο να μην βγει σε φωτογραφίες τέλειο το πάρτι του διαδόχου_του γιου της εννοώ.Γιατι δεν το περιμενες? Μηπως καποιοι την εχουν παρεξηγησει την Αλικη και τη θεωρουσαν πολυ στημενη πολυ δηθεν και καθολου απλη? Εγω ποτε δεν το πιστεψα αυτο παντα θεωρουσα οτι οταν εκλεινε η πορτα του σπιτιου της ηταν αλλιως και οχι οπως φαινοταν στις δημοσιες εμφανισεις της.
πάρα πολύ ωραίο βιντεάκι! Μακάρι να είχαμε πολλά τέτοιου τύπου για το ελεύθερο θέατρο. Ο Φουκς μου φάνηκε πολύ καλοστεκούμενος. Πρέπει να ήταν πενηντάρης πατημένος αλλά δείχνει μια δεκαετία νεότερος..Ένα πολύ σημαντικό ντοκυμανταίρ από το αρχειακό υλικό της ΕΡΤ παρουσιάζεται στο παρακάτω video με ημερομηνία 14/1/1981 από την εκπομπή Παρασκήνιο. Η