Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

stagr

RetroWannaBe
Joined
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
42
Αντιδράσεις
8

bambinella 100

Extra Galactic RetroEntity!
Joined
18 Mαϊ 2010
Μηνύματα
11.137
Αντιδράσεις
9.098
Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόσφατη συνέντευξη της Αλεξάνδρας Λαδικού στον Νίκο Μουρατίδη.
Ολα ωραια και καλα, αλλα κι αυτη απο τα 15 της μπηκε στο Εθνικο λεγοντας απλως πως δεν ειχε το απολυτηριο Γυμνασιου μαζι της. Κι εκεινοι το πιστεψαν και την αφησαν να περασει. :armed:
Και μετα φταιω εγω....
 

elephadas

Immense Cult RetroFigure
Joined
22 Οκτ 2010
Μηνύματα
4.980
Αντιδράσεις
4.927
Δεν καταλαβαίνω γιατό ο ανορθόγραφος μπλογκογράφος ("Προς το παρών", "τι διαβάζεται") λέει "ενώ στον κινηματογράφο τίποτα, εκτός ίσως από τα “Κόκκινα φανάρια”. Πώς τίποτε? Μοιάζει να την κατηγορεί γιατί εμφανίστηκε σε εμπορικές ταινίες αλλά ποιος παλιός ηθοποιός δεν το έκανε αυτό? Βλέπω όμως συμμετοχη της σε αρκετές αξιόλογες ταινίες (Μπλόκο, Δάφνις και Χλόη '66, Παρένθεση, Μια Αιωνιότητα και μια μέρα και μερικές ακόμη αξιοπρεπείς αν και όχι τόσο σημαντικές). Άρα ουσαστικά λέει την κινηματογραφική της παρουσία "τίποτε" γιατί δεν έγινε μεγάλη σταρ. Δεν την έχω δει στο θέατρο, κι έτσι δεν έχω γνώμη για το πόσο καλή ήταν εκεί, αλλά στις ταινίες της που έχω δει δεν με είχε εντυπωσιάσει ιδιαίτερα. Μου είχε φανεί μάλλον ψυχρή και απόμακρη, κάτι σαν μια καλύτερη εκδοχή της Φλωρέττας Ζάννα. Μου άρεσε στην "Παρένθεση", ίσως γιατί της ταίριαζε ο ρόλος.
 

ARETARA

RetroNuts!
Joined
1 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.917
Αντιδράσεις
922
Μια σύντομη αλλά περιεκτική παρουσίαση του πολυπράγμωνα Μήτσου Λυγίζου από το αρχείο της ΕΡΤ (παραγωγή 2001) μπορείτε να δείτε εδώ. Μιλούν μεταξύ άλλων ο ανιψιός του Ντάνος Λυγίζος και η σύζυγός του Νίκη.
 
Μπλουζα