Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Και ειναι αναγκη να τρεξει χιλιομετρα για να λαχανιασει;
Δηλαδη με ενα τετρακοσαρι παραμενει δροσερος και αναλαφρος;
 
Έχω την εντύπωση ότι αν η κυρία Σχοινάκη έμοιαζε ας πούμε με την Ταϋγέτη δεν θα γινόταν ανάρπαστη όσο πηγαίο ταλέντο και να είχε.

(Ιδια γράψαμε, εγώ βέβαια ως συνήθως πιο κακός από την ευγενέστατη bambinella)
 
Όλα λάθος στο κείμενο, για να έχουμε να ψάχνουμε. Στην παράσταση Σούκι-Γιάκι δεν έπαιζε κανένας ηθοποιός "Νίκος Πανταζης" έπαιζε ο Δημήτρης Πανταζής. Αλλά και πάλι ο κύριος που βλέπουμε δεν είναι ο Δημήτρης Πανταζής. Κι αυτό διότι η κόρη της Ζωής Ρηγοπούλου που την απέκτησε σε ηλικία 19 ετών λέγεται Κατερίνα Βασιλείου. Πως θα μπορούσε λοιπόν ο πατέρας της να λέγεται Πανταζής; Ο τότε σύζυγος της Ρηγοπούλου, που όντως έπαιζε στην παρασταση με βάση αυτό εδώ είναι ο ηθοποιός Αντώνης Βασιλείου, ο οποίος φαίνεται να εγκατέλειψε το θεατρο με τη λήξη του γάμου του με τη Ζωή.
Τώρα, πως προέκυψαν τα του συντάκτη, δε γνωρίζω.

Διόρθωση: Ο ηθοποιός που βλέπουμε στη φώτο είναι όντως ο Πανταζής (ο Δημήτρης να εξηγούμαστε). Αλλά δεν ήταν ο σύζυγος της Ζωής. Ήταν άλλος ηθοποιός που έπαιζε στην παράσταση.
 
Ε, τι φταίει ο συντάκτης αν η κα. Ρηγοπούλου παντρεύτηκε λάθος σύζυγο?

Παρασύρθηκε όμως επειδή μιλούσε για μωρό και έκανε λόγο για την επιτυχία της "Ουά - Ουά" λες και ο τίτλος του έργου ήταν το κλάμα του μωρού. Και καλά να παραλείψει το "Αγάπη μου" αλλά ας έγραφε σωστότερα το "Ουάουα" τουλάχιστον. Και δεδομένου ότι ήταν ο πρώτος χρόνος που παιζόταν το Σούκι-Γιάκι δεν ήταν μάλλον νωρίς να "λέγεται ότι θα επισκιάσει την επιτυχία της "Ουά-Ουά" που παιζόταν επί 7 χρόνια αν θυμάμαι καλά και μάλιστα στο ίδιο θέατρο, δηλαδή με ίδιο αριθμό θέσεων?
 
Πίσω
Μπλουζα