Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

bambinella 100 είπε:

Συγγνωμη τωρα γιατι μου φαινεται περιεργο αυτο.
Δεν ηταν νταρντανα η Λιβυκου; Δεν ηταν ψηλη και ευτραφης; Ακομα και στις ταινιες της την αποκαλουν οι αλλοι ηθοποιοι ντερεκι και 3 μετρα υψος και 2 πλατος.
Π.Λ. είπε: Η Λιβυκού ήταν ψηλή αλλά όχι ευτραφής. Για τη σημερινή εποχή που οι αδύνατες είναι της μόδας, βέβαια μπορεί να φαίνεται γεμάτη. ΄Ηταν καλλίγραμμη. Θεωρητική.


--------------------

@bambinella 100 , @Π.Λ. Παρόλο που τότε δεν έτρωγαν όλα αυτά τα ψεύτικα τρόφιμα που υπάρχουν σήμερα απο κάποια ηλικία και μετά όλες γίνονταν λίγο/πολύ ευτραφής. Όμως και πάλι παρέμεναν πανέμορφες γυναικάρες!! :love:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Εδώ η Βουγιούκλω έχει να ισορροπήσει τόσο μα τόσο ανθρώπινα μόνο μια πετσέτα.
 
Δηλαδη οποια δεν ειναι στερημενη στο φαϊ δεν ειναι και αλλου; Ετσι παει; :)
 
(Αυτό το είχα γράψει πριν ώρες για το ποστ με την Ανουσάκη, αλλά τώρα που ξαναμπήκα στο θέμα δεν το βλέπω δημοσιευμένο ενώ το κείμενο με περιμένει λες και το γράφω ακόμη. Ανεξερεύνητοι αι βουλαί του software. Για να το ξαναπροσπαθήσω κι αν εμφανιστεί δις θα σβήσω τη δεύτερη)

Αργοτερότερα: Ωραία, μια φορά μόνο εμφανίστηκε
______________________________________________________________________________________
Σαν να μπερδεύει αίτιο και αιτιατό. Ξεχειλίζουν από σεξουαλικότητα γιατί δεν είναι στερημένες ή δεν είναι στερημένες επειδή ξεχειλίζουν απο σεξουαλικότητα?

Οπότε η πιο τραβηχτική γυναίκα στον κόσμο πρέπει να μοιάζει μe την Αφροδίτη του Willendorf, ενώ οι αρχαίες κυκλαδίτισσες θα έπρεπε να λύσσαγαν για σερνικό.
1605626758994.png 1605626868939.png
 
Πίσω
Μπλουζα