Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Το σαμπουάν κυκλοφορούσε κι σε σωληνάριο σαν οδοντόκρεμα;;; δεν το εχω δει ξανά κάτι τετοιο...
Και σημερα κυκλοφορουν σαμπουαν σε σωληναριο. Εχω ενα της Fresh Line που λεγεται Euterpe κι εχει περιεχομενο 75ml.
 
Once an actor, always an actor! Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό και studio (5).jpgγια μένα. Λοιπόν, με τη νέα μου ιδιότητα και απασχόληση, στο εργαστήριό μου στην Ουαλία κάνοντας γυάλινες χάντρες για ένα κολιέ.
 
"AΘΗΝΑ 1959. Πλατεία Ομονοίας, η τελετή αλλαγής του ονόματος της οδού Ιωνος σε Μαρίκας Κοτοπούλη. Διακρίνονται επίσημοι, ηθοποιοί κ.ά. "

157589110_2846661392262798_3296240995783406640_n.jpg


πηγή : FB- παλιές εικόνες και φωτο της Ελλάδας
 
Υποθέτω η κυρία ανάμεσά τους είναι η Ιουλίτα Ηλιοπούλου.
 
Μ'αρέσει η πιατοθήκη από πίσω, αλλά όχι οι δύο βρύσες. Την αγάπη μου σε όποιον εφηύρε τις βρύσες με μοχλό.
 
Η σαπουνοθήκη στον τοίχο παραβιάζει τους νόμους της φυσικής. Αφού το σαπούνι είναι αριστερά, θα έπρεπε κι εκείνη να μπατάρει αριστερά, όχι δεξιά. Μιράκολο!

Μισώ τις δύο βρύσες. Σε καίει η μία, σε παγώνει η άλλη. Έτσι που είναι κυλινδρικό το τσουτσούνι τους θα ήταν ευκολότατο να συνδέσει δύο σωληνάκια που να τα στέλνει σε ένα Τ και να βγάζει ανακατεμένο νερό.
 
ελέφαντα δεν είναι απαραίτητο να είναι η μια κρύο και η άλλη ζεστό μπορεί να είναι η μια άμεση παροχή και η άλλη από το ντεπόζιτο πολύ συνηθισμένο στα παλιά σπίτια. αυτό το σύστημα έχουν στην Βρετανία και δεν μπορώ να το καταλάβω στα καινούρια σπίτια έχουν όμως κανονικές μπαταρίες. @gordon17sp : κι εμένα μου αρέσουν πολύ οι μπαταρίες και μιας και την δουλειά την κάνει ένα κομμάτι κεραμικό και όχι φλάντζα όπως στις παραδοσιακές βρύσες, δεν στάζουν και δεν θέλουν πολύ σφίξιμο για να κλείσουν όταν η φλάντζα είναι στα τελευταία της.
 
Θα ορκιζόμουν ότι είναι η Προκοπίου.
 
Πίσω
Μπλουζα