Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Χε χε την έχουμε ξαναδεί έτσι τη Ζωζω.

Τι σχέση έχει το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα με τη διασκέδαση της Ζωζούς? Καταλαβαίνω ότι ο λεζαντογράφος το πετάει για να μας εντυπωσιάσει με τις γνώσεις του, αλλά δεν σκέφτηκε ότι κάποιοι μπορεί να ξέρουν το έργο?

 
Και μπραβο της που δεν πηγε στη θαλασσα με το προσωπο ξεπλυμενο και μετα να τη δουμε εμεις και να τρομαξουμε.
 
Σαν ρομαντικός ποιητής από αυτούς που ζούσανε σε ρομαντικές παγωμένες σοφίτες., ψωμολυσσάγανε ρομαντικά και μπορεί να είχαν και καμιά ρομαντική φυματίωση μοιάζει ο καρηκιμόων Κατράκης.
 
Ποιος είναι ο κύριος που δεν του λείπει κάτι?
 
Κανόνισε αγορίνα να σου φύγει η σφεντόνα, να σου λείπουν άλλα κι άλλα μετά!
 
Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έφηβος με τον μικρότερο αδερφό του, Νίκο. Πηγή. Υποθέτω ότι η φωτογραφία χρονολογείται περί το 1950. Για την ιστορία η Αλίκη Βουγιουκλάκη πάντρεψε τον Νίκο Παπαμιχαήλ με την Αλίκη Ζαβερδινού.

papamichael.jpg
 
"Από τη ζωή αντλεί ο θεατρίνος" φέρεται να είπε ο συμπαθέστατος Σπύρος Καλογήρου, σε ένα κείμενο που συνοδεύεται από μια σαδιστική φωτογραφία με μαστίγιο. Ενδιαφέρουσα ζωή είχε, αν πρόσφερε τέτοια προς άντληση. Kinky.
 
Ελπίζω να μην είναι οι εισπράξεις της βραδιάς αυτά που έχει μπρος του. Πάντως το βλέμμα του έτσι που κοιτάει τη λάμπα για υπνωτισμένο μου μοιάζει μάλλον παρά για ευαίσθητο και καθηλωτικό.
 
Μαζεψου, Βερα, γιατι το Πασχα σε βλεπω στιφαδο.
 
Πίσω
Μπλουζα