Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.525
Ποιοι είναι?
O αντρας δεν μου λεει τιποτα. Η γυναικα πρεπει να ειναι η Ποπη Λαζου.
Ποιοι είναι?
Η Πόπη Λάζου με τον άντρα της...Ποιοι είναι?
Διακρίνονται η Ζωή Λάσκαρη και ο Γιάννης Δαλιανίδης από τα γυρίσματα της ταινίας Κατήφορος (1961).
Ερώτηση 1: Η Σμάρω Στεφανίδου έκανε το ρόλο και στο θέατρο; Γιατί εδώ λέει πως το ρόλο έπαιξε η Μαργαρίτα Λαμπρινού.Η φωτογραφία με την Άννα Κυριακού είναι από το θεατρικό Δεσποινίς ετών 39. Η Κυριακου επαιζε την αρραβωνιαστικιά του Λογοθετίδη, τον ρόλο που έκανε στην ταινία η Λιβυκού.
Ασημαντη (?)λεπτομέρεια, η Άννα Κυριακού πρέπει να είναι η μόνη εν ζωή ηθοποιός που συνεργάστηκε με τον Λογοθετίδη στο θέατρο. Από τους κινηματογραφικούς συνεργάτες του , απ'όσο γνωρίζω, δεν ζεί κανένας!
1. Η Σμάρω Στεφανίδου δεν ήταν μέλος του θιάσου του Λογοθετίδη όταν ανέβηκε η παράσταση Δεσποινίς ετών 39 το πρώτο μισό του 1950 ( νομίζω ότι ενεταχθη στον συγκεκριμένο θίασο το 1952).Ερώτηση 1: Η Σμάρω Στεφανίδου έκανε το ρόλο και στο θέατρο; Γιατί εδώ λέει πως το ρόλο έπαιξε η Μαργαρίτα Λαμπρινού.
Ερώτηση 2: Τελικά τα δυο αδέλφια λέγονταν Καφαντάρη όπως θυμόμουν εγώ και λέει και το Wikidata ή Καραντάρη όπως λέει η Βικιπαίδεια;
(Επίσης, ότι η Ίλια Λιβυκού δεν ήταν στο ρόλο της Φώφης στο θέατρο το ήξερα, αλλά αναρωτιέμαι γιατί, αφού συνήθως ήταν στο 95% των παραστάσεων του Λογοθετίδη. )