Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αιμιλία Υψηλάντη (Πρόεδρος ΣΕΗ), Στέφανος Ληναίος, Νίκος Κούρκουλος και 2 ακόμα (ηθοποιοί;, ίσως η μία είναι η Εύα Κοταμανίδου) συνομιλούν με τον Υπουργό Εργασίας Ευάγγελο Γιαννόπουλο στην εκπομπή του Μάκη Γιομπαζολιά (δεν ξέρω αν συμμετείχε και ο Βίκτωρ Νέττας) "Με ανοιχτά χαρτιά" το 1984 για την απεργία των ηθοποιών.

Αιμιλία Υψηλάντη (Πρόεδρος ΣΕΗ), Στέφανος Ληναίος, Νίκος Κούρκουλος και 2 ακόμα (ηθοποιοί;, ίσως η μία είναι η Εύα Κοταμανίδου) συνομιλούν με τον Υπουργό Εργασίας Ευάγγελο Γιαννόπουλο στην εκπομπή του Μάκη Γιομπαζολιά (δεν ξέρω αν συμμετείχε και ο Βίκτωρ Νέττας) "Με ανοιχτά χαρτιά" το 1984 για την απεργία των ηθοποιών.

Ναι, η Ευα Κοταμανιδου ειναι η αλλη ηθοποιος. Αναφερει το ονομα η Υψηλαντη στο 2:07 του βιντεο: "Σας εξηγησε η κυρια Κοταμανιδου."

Την κα. Αιμιλία Υψηλάντη έτυχε να την γνωρίσω από κοντά στον χώρο της εργασίας μου. Γλυκύτατος άνθρωπος, πανέμορφη (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ), κομψότατη και χαμογελαστή. Τουλάχιστον έτσι την είδα (μιλάμε για κάπου το 2002 - 2003...).

... από την άλλη, η Μάρω Κοντού στην από πάνω φωτο, έτσι όπως είναι ντυμένη, χάνει, χάνει πολύ. Το όλο κόνσεπτ, δεν την κολλακεύει, μάλλον την θάβει. Όντως, κολλάει το "όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί"...

Πίσω
Μπλουζα