Αγαπημένο 16 Bit Ποδοσφαιράκι

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας keeper7k
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Αγαπημένο 16 Bit Ποδοσφαιράκι

• Kick Off

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Sensible Soccer

Ψηφοφορίες: 0 0,0%

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    0

keeper7k

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
26
Ναι, ξέρω οτι υπήρχαν κι άλλα καλά ποδοσφαιράκια για τα αγαπημένα μας 16μπιτα , αλλα σκοπός αυτού του Poll είναι η ευθεία αντιπαράθεση Sensible Soccer και Kick Off.

Το δημοφιλέστατο και "βατό" Sensible Soccer κόντρα στο εξίσου δημοφιλές και "hardcore" Kick Off.

ΚΙ επειδή ψηφίζω και πρώτος, η ενασχόλησή μου και με τα δύο ήταν εξίσου μεγάλη - αλλα η ψήφος μου (και η καρδία μου :P ) ανήκουν στο Kick Off λόγω της τρελής του ταχύτητας και της αυξημένης του δυσκολίας ....

.... παρόλα αυτά αν πάω να παίξω Kick Off σήμερα θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι :D :D

E,καλά τώρα,Sensible και τα μυαλά στα μπλέντερ...!!!

Προβλέπω σαρωτική νίκη του...!! :P :tease:

Sensible και από εμένα! Είχαν γίνει επικές μάχες στα χρόνια της σχολής! :D

Ρε συ keeper7k, με αντιγράφεις στα polls??? :P Αυτό το μήνα το είχα ως ερώτηση στο Retro Gaming του PC Master...

Anyway, ψηφίζω ασυζητητί Sensible Soccer... :bow2:

Μέχρι και την έκδοση για... Jaguar είχα αγοράσει!!! :D

To Kick Off, δεν ξέρω... αν και δεν μπορώ να πω πως το αντιπαθώ, ουδέποτε με κέρδισε... ίσως γιατί ποτέ δεν εισχώρησα πολύ βαθιά στα μυστικά του, αφού ως ποδοσφαιράκι με άφηνε μάλλον αδιάφορο... Τι να πω, σε τελική ανάλυση, νομίζω πως έχω δει και καλύτερα φλιπεράκια... :P :D (ωχ, ποιος ακούει την γκρίνια του Vag, τώρα... :precry: )

Olorin είπε:
Ρε συ keeper7k, με αντιγράφεις στα polls??? :P Αυτό το μήνα το είχα ως ερώτηση στο Retro Gaming του PC Master...
LOL :biglaugh:

Αν και φανατικός αναγνώστης του εν λόγω εντύπου παλαιότερα, δυστυχώς έχει πολύ καιρό να πέσει στα χέρια μου - οπότε το γεγονός της παράλληλης ψηφοφορίας είναι μάλλον δάκτυλος ανώτερης δύναμης :D :D :D

...μάρτυς μου ο διπλανός μου

Ψηφίζω Kick Off 2( "2" ---> εννοείται οτι με αυτό γίνεται η σύγκριση, απορώ γιατί το λέτε K.O σκέτο !), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δέν απολαμβάνω ένα ματσάκι στο sensi.

Άν βγεί πρώτο το sensi, είναι επειδή η ερώτηση είναι ποιό είναι το αγαπημένο, και όχι ποιό είναι το καλύτερο !!!

Other_Reality είπε:
Άν βγεί πρώτο το sensi, είναι επειδή η ερώτηση είναι ποιό είναι το αγαπημένο, και όχι ποιό είναι το καλύτερο !!!
Γι'αυτό ακριβώς έβαλα στον τίτλο "Aγαπημένο" καθώς το "Καλύτερο 16Bit Ποδοσφαιράκι" αποτελεί ρητορικό ερώτημα :D

(τουλάχιστον για την Amiga)

Μωρέ τι αγαπημένο,τι καλύτερο,Sensible rules and that's the bottom line....!!!

(βάζω στοίχημα ότι την τελευταία -αγγλική φράση- θα έρθει ο DINO και θα την συμπληρώσει καθότι έχει άμεση σχέση με WWF/WWE.... :D )

Καταρχην ως ποδοσφαιρακια ειναι και τα 2 για κλαματα - θυμιζουν κατι σαν PONG με φαλτσα παρα το ευγενες αθλημα της ποδοσφαιρισης. Χιλιες φορες το Five a side στον 6128 παρα αυτα....ψηφισα Sensi γιατι μου τη σπαει που δεν εχει κερδισει ακομα το Παγκοσμιο Πρωταθλημα KICK OFF ο Vag :D

Telamonas.stokos είπε:
Καταρχην ως ποδοσφαιρακια ειναι και τα 2 για κλαματα - θυμιζουν κατι σαν PONG με φαλτσα παρα το ευγενες αθλημα της ποδοσφαιρισης. Χιλιες φορες το Five a side στον 6128 παρα αυτα....ψηφισα Sensi γιατι μου τη σπαει που δεν εχει κερδισει ακομα το Παγκοσμιο Πρωταθλημα KICK OFF ο Vag :D

:rofl:

Δέν σε πιστεύω!!! χαχαχα... 1η αρνητική ψήφος!

(πάντως... όχι...please... μην αναφέρεις το five a side στον Amstrad... είναι μακράν ότι χειρότερο έχει βγεί εκεί! Αυτό που η μπάλα τρέχει σαν τρελλή και οι παίχτες δεν την φτάνουν ποτέ δεν είναι? με εκείνο το παναργο flip-screen!!! ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΝ :shake: )

Όσοι ψηφίζουν Sensible είναι...

...εγκάθετοι PCάκηδες! :D

Επειδή δηλαδή, η έκδοση του Kick Off 2 στο PC, ήταν για κλάματα, σημαίνει ότι το Sensible Soccer, είναι γενικά καλύτερο; Τσκ τσκ τσκ, πόσο εγκλωβισμένοι στον μικρόκοσμο τους, είναι, θεέ μου... :D

Sensible soccer μακράν και με διαφορά για μένα αυστηρά. Πολύ πιο χαβαλεδιάρικο από ότι το kick off.

*Μάνο πότε θα παίξουμε sensible διπλό φιλαράκι; :diablotin:

οπα..!! μυρίζομαι σκληρή μονομαχία Telonio vs Μanos426 reeeady to rumbleeeee

Ρε καζουαλιά...

KickOff μονοδρομος

Ψηφίζω Sensible...το είχα καραευχαριστηθεί στην 1200

manos426f είπε:
Μωρέ τι αγαπημένο,τι καλύτερο,Sensible rules and that's the bottom line....!!!(βάζω στοίχημα ότι την τελευταία -αγγλική φράση- θα έρθει ο DINO και θα την συμπληρώσει καθότι έχει άμεση σχέση με WWF/WWE.... :D )
....CAUSE STONE COLD SAID SO!!!!!

Χα χα χα!!! Ωραίος manos426f!!! :bow2:

Θα διαφωνήσω όμως στην επιλογή παιχνιδιού και θα ψηφίσω KICK OFF 2, καθώς πολύ απλά το αυτοκόλλητο της δισκέτας στο πάνω μέρος, είχε λιώσει από το μπάσε-βγάλε, στο drive... :D

Θα ποστάρω και εικόνα αν δε με πιστεύετε, όταν πάω σπίτι...

Δαιμονισμένη ταχύτητα και μόλις το μάθαινες, ήταν αδύνατο να το αφήσεις...

Καλό το Sensible και πιο κυριλέ, αλλά οι περισσότερες αναμνήσεις μου έρχονται από το KICK OFF 2...

Και μην ακούσω από τους Amigaδες για γραμμές περιοχής κλπ... :P

DINO είπε:
....CAUSE STONE COLD SAID SO!!!!!Χα χα χα!!! Ωραίος manos426f!!! :bow2:

Θα διαφωνήσω όμως στην επιλογή παιχνιδιού και θα ψηφίσω KICK OFF 2, καθώς πολύ απλά το αυτοκόλλητο της δισκέτας στο πάνω μέρος, είχε λιώσει από το μπάσε-βγάλε, στο drive... :D

Θα ποστάρω και εικόνα αν δε με πιστεύετε, όταν πάω σπίτι...

Δαιμονισμένη ταχύτητα και μόλις το μάθαινες, ήταν αδύνατο να το αφήσεις...

Καλό το Sensible και πιο κυριλέ, αλλά οι περισσότερες αναμνήσεις μου έρχονται από το KICK OFF 2...

Και μην ακούσω από τους Amigaδες για γραμμές περιοχής κλπ... :P
Ποιές γραμμές??? ποιάς περιοχής??? :what:

Πίσω
Μπλουζα