Αγαπημένο 16 Bit Ποδοσφαιράκι

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας keeper7k
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Αγαπημένο 16 Bit Ποδοσφαιράκι

• Kick Off

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Sensible Soccer

Ψηφοφορίες: 0 0,0%

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    0
Giama είπε:
Εγώ έχω ψηφίσει από νωρίς αλλά δεν έγραψα τον λόγο γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να άναβαν τα αίματα. Μιας και αναφέρθηκε παραπάνω όμως θα τον γράψω. Είναι η retro πλέον ατάκα που ακουγόταν εκείνη την εποχή "Sensible παίζουν μόνο όσοι δεν τα βγάζουν πέρα στο Kick Off!" (με αυτή τη λογική θα έπρεπε να παίζω sensible βέβαια, αλλά τεσπα)
Εγω πάντως το παραδέχομαι! Kick off με το ζόρι έπαιζα. Συνέχεια έχανα και καμιά φορά έβαζα γκόλ κατα τύχη. Το γύρισα στο sensible αλλά πορώθηκα. Φυσικά γρήγορα και οι φίλοι μου παράτησαν το kick off και άρχισαν τα πρωταθλήματα στο sensible. Ωραίο το kick off αλλά ήθελε πολύ προσοχή και λεπτομέρεια όταν έπαιζες. Αυτό το έβρισκα εκνευριστικό. Από την άλλη το sensible ήταν πιο χαβαλές. Δεν ήθελε και τόση προσπάθεια και το πάντα μου φαινόταν περισσότερο διασκεδαστικό. Έτσι λοιπόν, sensible RULEZ! :D

Για μένα δε τίθεται καν θέμα συζήτησης. Ό βαθμός δυσκολίας καθορίζει και τη μοίρα των δύο παιχνιδίων. Το ένα παιχνίδι είναι για τη μάζα (Sensible) και το άλλο για πραγματικούς παίκτες (Kick oFF). Λήξις :)

Τότε εγω είμαι η μάζα.

blob.jpg
:D

Rygar είπε:
Μ'αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!! :tease:
Τάκη, ακόμα μια ψήφος στο SS και μετά κλείσε το poll ;)
:cheers: Νομίζω :cheers: πως :cheers: ο :cheers: λαός :cheers: μίλησε! :cheers:

Μη βιάζεστε αγαπητοί,το poll έχει ακόμη 4 ημέρες "ζωής".....

swos απλα και εγω με την μαζα καλο το kick off αλλα τα παιχνιδια που επαιζα στο sensible μου εχουν μεινη αξέχαστα...

keeper7k είπε:
Και οι 3 κύριοι απο πάνω, παρακαλείσθε όπως ψηφίσετε με το χέρι στην καρδιά για να βγάλουμε νικητή σε αυτή την αιώνια μονομαχία. :coolglasses:
Το ISS είναι όντως καλό (αν κι εγώ το ανακάλυψα μέσω εξομοίωσης όπως κι ο φίλτατος Νέμο), αλλα όπως λέω στο πρώτο πόστ :

Σε επόμενο poll θα συμπεριληφθούν όλα τα υπόλοιπα για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος ;)
Τοτε αν κι εχω ελαχιστη εμπειρια ,και η ψηφος μου δεν θα επρεπε να ειναι ισοβαρης με τους αλλους βετερανους μπαρουτοκαπνισμενους ,

ψηφιζω kick off γιατι οχι μονο μορουσες να κανεις μοναδικες φασεις,αλλα οταν τελειοποιουσες σταδιακα το παιχνιδι σου, αλλα και η αισθηση της επιτυχιας(achievement) που σου αφηνε το kick off -οταν πετυχαινες κατι τετοιο-, ηταν ανωτερη απο την αντιστοιχη του Sensible .

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χριστέ μου!!!! Το kick off έχει ξεφύγει και καλπάζει!!!! :animeek:

Mάλιστα.....!!

Ώστε το Kick-οff λέτε ότι ήταν καλύτερο του Sensible....

Kαλαααααά...!!! :D

(κούνια που σας κούναγε..!!! :D :D :D )

Εντάξει,εντάξει,δημοκρατικό forum είμαστε,σεβόμαστε τη γνώμη της πλειοψηφίας,αλλά....

...επειδή αυτό σηκώνει κόντρα,να δω τι θα πείτε όλοι οι Kick-offάδες όταν οριστεί και πραγματοποιηθεί η κόντρα μου με τον keeper7k,μια και απεδέχθη προ ολίγου την πρόκληση-πρόσκληση της υπογραφής μου....

Και μια και λέτε ότι οι Kick-offάδες παίζατε ένα πιο δύσκολο και τεχνικό του Sensible παιχνίδι,ε,δε θα έχει πρόβλημα να με κερδίσει,σωστά ;

Εν αναμονή λοιπόν,κάποιου (keeper7k) τα αυτιά θα πέσουν σύντομα.... :diablotin: :diablotin:

MOY XA XA !!!! :diablotin: :diablotin:

:super: Μάνο κράτα γερά... Εγώ είμαι μαζί σου! :armed:

Έχων σώας τας φρένας καταγγέλλω "νοθεία" στη δημοσκόπηση!

Πέρα από την πλάκα τώρα, προσπάθησα 2 φορές να ψηφίσω (το Sensible -φυσικά-) αλλά η ψήφος μου δε γινόταν δεκτή...

schizo είπε:
Πέρα από την πλάκα τώρα, προσπάθησα 2 φορές να ψηφίσω (το Sensible -φυσικά-) αλλά η ψήφος μου δε γινόταν δεκτή...
TIIIIII ;;;;;;;;;; :eek: :eek:

Αυτό αποτελεί σαφέσταστο λόγο αμφισβήτησης της δημοσκόπησης...!!! :D :D :D

Νόμιζα ότι θα έβλεπα κι άλλα ποδοσφαιράκια εδώ αλλά με μόνο 2 τι να ψηφίσω;

Πως και δεν το είχα πάρει χαμπάρι αυτό το poll????

Μπράβο johnny που το ξέθαψες!

Αν και με καθυστέρηση 6 ετών, ψηφίζω SENSI και τα μυαλα στα μπλέντερ, στα κάγκελα, και τύμπανα να βαράνε και καπνογόνα!!!!! :P :P:P:P:P

International SuperStar Soccer!!!

superstar soccer.jpg

ps. Ειμαι λιγο ακυρος με τις επιλογες του poll αλλα δεν πειραζει!! :P

Κι εγώ πρώτη φορά βλέπω αυτό το ιερόσυλο poll, που συγκρίνει τον επιταχυντή αδρονίων του CERN με τον τροχό που τρέχουν τα χαμστεράκια... :diablotin:

Super Sidekicks για μενα.

Στα ραλακια μου οπως και στα ποδοσφαιρακια ηθελα το arcade fun feeling,δεν μπορουσα τα close to reality.....booooring

ISS Deluxe και έπειτα Fifa Soccer 16. Καμία σχέση με το poll δηλαδή.

Τα αποτελεσματα ειναι ως τωρα 25 ψηφοι για kick off (2) και 23 ψηφοι για sensible soccer.

Εγω δεν εχω ψηφισει ακομα!

Τωρα κατι αλλες αναφορες (που οπως λεει και ο other_reality ειναι double dragon με μπαλα) δεν λαμβανονται στα σοβαρα :armed:

Kick Off, αυτό μάθαμε αυτό αγαπήσαμε. Φυσικά δεν είναι ακριβώς football simulator, περισσότερο φλίπερ με θεματολογία ποδοσφαίρου είναι αλλά τί σημασία έχει; Σαν παιχνίδι, ανεξάρτητα αν δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο που υποτίθεται ότι προσομοιώνει, είναι αξεπέραστο και αυτό είναι που μετράει. Είναι εκπληκτικό ως video game, ως αυθύπαρκτη οντότητα και όχι ως προσομοίωση κάτι πραγματικού. Γιαυτό και παραμένει κλασσικό και αξεπέραστο. Δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι Kick Off.

To ίδιο ισχύει και για το Sensible, το οποίο επίσης μου αρέσει πάρα πολύ, απλά ήρθε αργότερα οπότε το Kick Off ήταν ήδη το "επίσημο αγαπημένο".

Τώρα για τους κονσολάδες...Σαν παιχνίδι ποδοσφαίρου το ISS είναι κλάσεις ανώτερο (φυσικά βγήκε πολλά χρόνια μετά οπότε δεν πιάνει) αλλά σήμερα δεν έχεις απολύτως κανένα λόγο να το παίξεις. Καλύτερα να παίξω το τελευταίο FIFA ή το τελευταίο Pro που είναι (πάρα μα πάρα πολύ) εξελιγμένη μορφή του ISS. Αυτό συμβαίνει με τους προσομοιωτές: Κάθε έκδοση είναι (συνήθως) καλύτερη από την προηγούμενη οπότε δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να επιστρέψεις σε παλαιότερη. Αντίθετα Kick Off και Sensible παίζονται άνετα ακόμα και σήμερα γιατί είναι κάτι διαφορετικό, ξεχωριστά παιχνίδια με δικούς τους κανόνες και όχι προσπάθεια προσομοίωσης του πραγματικού ποδοσφαίρου.

Πίσω
Μπλουζα