Αγαπημένο 16 Bit Ποδοσφαιράκι

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας keeper7k
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Αγαπημένο 16 Bit Ποδοσφαιράκι

• Kick Off

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Sensible Soccer

Ψηφοφορίες: 0 0,0%

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    0
Μη δίνεις σημασία Stan...

This is between ST and Amiga... :D

ΔΕΝ υπάρχει επιλογή "και τα δύο" καθότι μ'αρέσουν εξίσου... :precry:

Οπότε δεν ψηφίζω τίποτα... :tease: :thanx2:

DINO είπε:
....CAUSE STONE COLD SAID SO!!!!!Χα χα χα!!! Ωραίος manos426f!!! :bow2:

Aνταποδίδω DINO :bow2: :bow2: :bow2: και σε παραδέχομαι ως pure WWE material...!! :thumb: :thumb: :thumb:

Αλλά για να μη ξεφεύγουμε,να πω ότι το Sensible δημιούργησε τις μεγαλύτερες,τις πιο αξιομνημόνευτες κόντρες στα δοξασμένα χρόνια της Amiga...!

Aκόμη και σήμερα παραμένει σημείο αναφοράς για το gaming εκείνης της περιόδου !

Τι κι αν λένε ότι Sensible παίζανε όσοι δε μάθανε ποτέ Kick off ;Σάμπως αυτοί που ξέρανε Kick off,παίξανε ποτέ σοβαρό Sensible ;; :diablotin:

Μάριε,ΠΡΕΠΕΙ να το κανονίσουμε,αν και κάτι μου λέει ότι εσύ είσαι άριστα προπονημένος,αλλά και πάλι δε σκιάζομαι...! :D

Αν και,τώρα που το σκέφτομαι,ένα ΤΕΤΡΑΠΛΟ τουρνουά μαζί με Amigos και Rygar θα ήταν ό,τι πρέπει..!!! :beer: :beer:

Κick off, και με τα δύο χέρια!!!!! :bow2:

Βρε παιδιά ..... τυχαίο είναι ότι όλοι οι Amiga users ψηφίζουν Sensible????? ;)

Στον Atari το Κick off ήταν καλύτεροοοοοο!!!! :rofl: :rofl: :rofl:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
TallMan είπε:
ΔΕΝ υπάρχει επιλογή "και τα δύο" καθότι μ'αρέσουν εξίσου... :precry:
Οπότε δεν ψηφίζω τίποτα... :tease: :thanx2:
Αρα +1 ψήφο για το sensible! :D

telonio είπε:
Αρα +1 ψήφο για το sensible! :D
...Και άλλη μία για το kick Off! :darkglasses:

Βέβαια, αν στο τέλος της ψηφοφορίας η ψήφος μου κριθεί καθοριστική, ε, με κανένα ανταλλαγματάκι κάτι μπορεί να γίνει... :D

KICK OFF 2 αβλεπη! Αν και ξεπερναει ελαχιστα την επιλογη μου για το PLAYER MANAGER που ηταν η καλυτερη μετενσαρκωση του.. Αλλα KICK OFF formula οπως και να εχει!!

Και εμείς σας κοροϊδεύαμε για την ταχύτητα του παιχνιδιού!!! :P

Θα το πω στα greekglish: Σένσιμπλ Σόκερ.... και κσερό πσωμί :D :D :D

Saulot είπε:
ISS Deluxe στο Snes, ειναι 16bit

Giama είπε:
Χα χα! +1 κι από μένα!Το είχα ***ΛΙΩΣΕΙ***!!!!

Nemo είπε:
Εγω μπορει βεβαια το ανακαλυψα μεσω εξομοιωσης, αλλα +1 κι απο μενα .
Και οι 3 κύριοι απο πάνω, παρακαλείσθε όπως ψηφίσετε με το χέρι στην καρδιά για να βγάλουμε νικητή σε αυτή την αιώνια μονομαχία. :coolglasses:

Το ISS είναι όντως καλό (αν κι εγώ το ανακάλυψα μέσω εξομοίωσης όπως κι ο φίλτατος Νέμο), αλλα όπως λέω στο πρώτο πόστ :

keeper7k είπε:
Ναι, ξέρω οτι υπήρχαν κι άλλα καλά ποδοσφαιράκια για τα αγαπημένα μας 16μπιτα , αλλα σκοπός αυτού του Poll είναι η ευθεία αντιπαράθεση Sensible Soccer και Kick Off.
Σε επόμενο poll θα συμπεριληφθούν όλα τα υπόλοιπα για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος ;)

Εγώ έχω ψηφίσει από νωρίς αλλά δεν έγραψα τον λόγο γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να άναβαν τα αίματα. Μιας και αναφέρθηκε παραπάνω όμως θα τον γράψω. Είναι η retro πλέον ατάκα που ακουγόταν εκείνη την εποχή "Sensible παίζουν μόνο όσοι δεν τα βγάζουν πέρα στο Kick Off!" (με αυτή τη λογική θα έπρεπε να παίζω sensible βέβαια, αλλά τεσπα)

Βασικά, για να πω την αλήθεια, το Kick Off έτυχε να έχουμε, το Kick Off έτυχε να μάθουμε οπότε σ'αυτό και μείναμε.

Και ναι κυρίες και κύριοι, έγινε η ανατροπή!!! :bow2:

Μ'αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!! :tease:

Τάκη, ακόμα μια ψήφος στο SS και μετά κλείσε το poll ;)

Ωραίο νούμερο... τώρα είμαστε στο 13 13...παρακαλώ να κλειδώσει το poll!!! :D

Πίσω
Μπλουζα