Όντως έτσι είναι. Εγώ αυτό που έπαθα με αυτό το κοινό χαρακτηριστικό, είναι να το βρω εκνευριστικό στην περίπτωση του Ακρόυντ και ωραίο στην περίπτωση της Ατελείωτης Νύχτας. Δεν ξέρω ακόμα γιατί, ίσως η γενικότερη ατμόσφαιρα μυστηρίου και ο ρομαντισμός της Ατελείωτης Νύχτας βοήθησε σ'αυτό.bambinella 100 είπε:Ειναι εξαιρετικα δυσκολο να καταλαβει κανεις αυτο το χαρακτηριστικο, αν δεν εχει διαβασει και τα δυο βιβλια.
Για τη γαλλική δε γνωρίζω αλλά δε θα το ψάξω, γιατί δεν έχω την παραμικρή επιθυμία να ακούσω τον Τόμμυ και την Τούπενς να μιλάνε γαλλικά, έκανα στο γυμνάσιο και τα απεχθάνομαι. Το άλλο επίσης δεν το γνωρίζω, είναι του BBC? Πάντως αναφερόμουν σε επεισόδιο-τηλεταινία, αλλά κινηματογραφική. Νομίζω το σενάριο έχει όλα τα φόντα.texter είπε:το <<οι άγγελοι δεν φλυαρούν>> έχει γινει ταινία στα γαλλικά με τους catherin frot και andre dussollier πρωσοπικά δεν μου αρεσε και πολυ αλλα ξερω οτι εχει γίνει και με την μις Μαρπλ αν και δεν την εχω δει.
Συμφωνώ για τον Ακρόυντ Αριάδνη, δεν μου άρεσε και με εκνεύρισε κιόλας. Δεν μου βγαίνει να το διαβάσω δεύτερη φορά. Τα άλλα βιβλία που αναφέρεις ανήκουν και στα δικά μου αγαπημένα, είναι όντως υπέροχα!αριαδνη είπε:Παιδιά ο ''Ακρούντ'' δεν μου πολύαρεσε , επίσης η ανατροπή στο τέλος που γίνεται μου θύμισε ένα άλλο βιβλίο της Αγκάθας, όχι πάντως αυτό που σχολίασε η Κατερίνα με την μπάμπι, δεν λέω φυσικά ποιο! επίσης το τέλος μου φάνηκε αξιοπερίεργο καθως δεν καταλαβαινω γιατι ο δολοφόνος δεν δίδεται στην δικαιοσύνη( άλλο ένα σκοτεινό σημείο) Πιο δυνατά μέχρι σημερα θεωρω το ''οι αγγελοι δεν φλυαρουν'' . ''τα αστρα μιλούν για θάνατο'' το εγκλημα στο νείλο'' και το ''πάρτυ'' και ''10 μικροί νέγροι''!
ΒΒ κι εγω Μις Μαρπλ με ποσοστο γυρω στο 40%bambinella 100 είπε:Στο μεγαλυτερο ποσοστο ειμαι η Μις Μαρπλ!
Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!For 20 % you are: You are Parker Pyne! For 20 % you are: You are Hercule Poirot!
For 20 % you are: You are Tuppence and Tommy Beresford.
For 20 % you are: You are Satterthwaite!
For 20 % you are: You are Miss Marple!