Εσυ, metalcandyman, που εχεις ολοκληρη συλλογη απο εργα της Κριστι, δεν μπαινεις καν στο μπελα να βγεις εξω να αγορασεις το βιβλιο που θελεις να διαβασεις.
Απλως πηγαινεις μεχρι τη βιβλιοθηκη σου!
Κι εγω ξαναπιασα τον τηλεοπτικο Πουαρω το καλοκαιρι που μας περασε και ειδα ολα τα επεισοδια ενα - ενα ως το τελος. Εξαιρετικη σειρα και ο David Suchet ο καλυτερος Πουαρω που ειδα ποτε. Μοναδικος!
Το ABC murders ειναι σιγουρα ενα απο τα καλυτερα εργα της συγγραφεως. Μεταφερθηκε πολυ ωραια στη μικρη οθονη, αλλα το απολαυσα ακομα περισσοτερο οταν το διαβασα. Ειχες δικιο που σου αρεσε τοσο.
Ξεχωρισα κι εγω καποια τηλεοπτικα επεισοδια και αφου τα ειδα σχετικως προσφατα, τα θυμαμαι καλα:
Τhe sad cypress, One two buckle my shoe, The clocks, Hickory dickory dock, The murder of Roger Ackroyd και το πολυαγαπημενο μου After the funeral που το ειδα δυο - τρεις φορες.
Αυτο που δε μου αρεσε καθολου ηταν το Murder on the Orient Express. Ουτε ως βιβλιο μου αρεσε ποτε, αλλα το συγκεκριμενο επεισοδιο ειχε πολλα μειονεκτηματα στην τηλεοπτικη μεταφορα του. Δε θελω ομως να επεκταθω ακομα περισσοτερο γιατι βρισκομαι ηδη εκτος θεματος.