Αγορά joystick για χρήση στο MAME....

tantalos

Retro Member
Joined
26 Ιαν 2009
Μηνύματα
180
Αντιδράσεις
25
( Ελπιζω, για πολλοστη φορα, να μην εκανα λαθος στην επιλογη του Forum Section... )

Εχω συνδεσει τον υπολογιστη μου με την 32" TV, και σκεφτομαι μεταξύ άλλων , μια που δεν ... με βλεπω να αποκτω δικη μου καμπινα, να προμηθευτω ενα joystick σαν αυτα των παλιων Cabinets Προκειμενου να παιζω τα παιχνιδια του ΜΑΜΕ με αυτο.

Δυστυχως απο οτι ειδα δεν υπαρχουν και πολλα προς πωληση. Το πιο "κοντινο" στο στυλ που ψαχνω, το βρηκα στο Ebay :

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230366560484&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_4741wt_905

Ρε παιδια, ειναι ΤΟΣΟ χαλια το joystick και το πουλανε μολις 10 ευρω (μαζι και τα μεταφορικα) ;!;! Εχετε εμπειρια / αποψη για το θεμα;;;

Αν επισης εχετε κατι αλλο να προτεινετε θα χαρω πολυ! :)

Ευχαριστω εκ των προτερων.
 
ε καλά, μην περιμένεις και Α ποιότητα σε αυτή την τιμή. Να πω και την αλήθεια όμως, δεν το ξέρω. Οπότε ας μας φωτίσει κάποιος που το γνωρίζει απο πρώτο χέρι!!
 
Πηγαινε στο site του Ιορδανη.
 
Tantalos για πλαστικούρα το κόβω. Εγώ δεν θα το αγόραζα αλλά από την άλλη η τιμή είναι τόσο χαμηλή που ίσως αξίζει τον κόπο έστω και για 2ο.

Μετά από παροτρύνσεις πολλών παιδιών από εδώ μέσα παρήγγειλα κι εγώ το ArcadeJoy του Ιορδάνη και το αναμένω αυτό το Σαββατοκύριακο. :)
 
alkis21 είπε:
Εγώ δεν θα το αγόραζα αλλά από την άλλη η τιμή είναι τόσο χαμηλή που ίσως αξίζει τον κόπο έστω και για 2ο.
Συμφωνώ, για 10 ευρώ χαλάλι. Θα το έπαιρνα για να το έχω για ανταλλακτικό ή για να παίζω διπλό με άλλους
 
Πάρε τον Ιορδάνη με κλειστά μάτια. Χρησιμοποιεί μπουτόν και μοχλούς sanwa, και σου βάζει χρώματα και τύπο μοχλού επιλογής σου. Επίσης σου παρέχει εγγύηση, άν και είναι απο μόνος του εγγύηση ο άνθρωπος. Τώρα άμα θές κάτι πιό "φανφαρέ" πάς στο κατοσάρικο , τσέκαρε τα Hori που έχει στο play-asia.com, έχουν καλές κριτικές. Παρεπιμπτόντως, ο Ιορδάνης φτιάχνει ακόμα τα "μεγάλα" ? Θα ήθελα ακόμα ένα για να το κάνω σέτ ! Νομίζω πως τα σταμάτησε για ένα διάστημα και έφτιαχνε μόνο με το μικρό σασι.

Κάτι που ξέχασα να σου πώ, είναι πως ο Ιορδάνης σου βάζει τον μοχλό και στα δεξιά των μπουτόν, κάτι που σε κατασκευές εργοστασιακές δέν θα το βρείς. Αυτό φυσικά, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να είναι στα δεξιά ο μοχλός
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι αλλα που γραφει ποσο κανει? Ο Ιορδανης τα δινει με πληστηριασμο ή οσο θελει αναλογα τη μερα?
 
Λογικές τιμές έχει mike. Άν μιλάμε για σοβαρά joystick (και του Arc είναι σοβαρότατο) θές στάνταρ 90-100 ευρώ για αξιόπιστο και καλό εργαλείο. Ο Ιορδάνης - απ'όσο θυμάμαι- το δικό του το έδινε στα μισά απο αυτά τα χρήματα. Αυτό που λέει ο φίλος με 10 ευρώ, μπορεί να είναι φτηνό αλλα σίγουρα θα του μείνει στο χέρι, Ξαναλέω, λοιπόν πως οι σοβαροί μοχλοί κοστίζουν. Δέν χάνεις τίποτα πάντως να επισκεφτείς το http://www.play-asia.com και να ρίξεις μια ματιά στα προσφερόμενα και να διαβάσεις τα reviews των αγοραστών.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Μαλλον θα προτιμησω του Ιορδανη - και , γιατι οχι, θα παρω και το 2ο για αν και οταν παιζω διπλο με αλλους!
 
Δεν με νοιαζει ποσο κανει το joystick του Ιορδανη, ειναι ποιοτικο και αξιζει τα λεφτα του.

Το θεμα ειναι γιατι δεν εχει τιμη στο σαιτ του. Μπορει να πει σε εσενα 70 και σε εμενα 100.

Αν και συμφορουμιτης μου ειπε την τιμη, που θεωρω λογικη.

Ειδικα σε σχεση με τα ευρειας παραγωγης/πλαστικα/κινεζικα που κυκλοφορουν για playstation.
 
alkis21 είπε:
Tantalos για πλαστικούρα το κόβω. Εγώ δεν θα το αγόραζα αλλά από την άλλη η τιμή είναι τόσο χαμηλή που ίσως αξίζει τον κόπο έστω και για 2ο.
Μετά από παροτρύνσεις πολλών παιδιών από εδώ μέσα παρήγγειλα κι εγώ το ArcadeJoy του Ιορδάνη και το αναμένω αυτό το Σαββατοκύριακο. :)
Άλκη αναμένουμε τις εντυπώσεις σου αλλά και την τιμή αγοράς για αυτό το μοχλό με τα 6+2 κουμπιά!
 
Παιδιά αν προσέξετε το site δεν αναφέρει πουθενά τη λέξη πώληση, έστω κι αν το αφήνει να εννοηθεί ξεκάθαρα. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά πιθανότατα το παιδί το κάνει για να μην έχει "θέματα"... πάντως εγώ καλού-κακού δεν θα αποκαλύψω τιμή, αν θέλετε ρωτήστε τον ίδιο με email.
 
Άλκη με ποιό σασί το παρήγγειλες ; Φτιάχνει ακόμα τα μεγάλα ;
 
Όχι δεν παράγει πια την μεγάλη έκδοση.
 
εχει αυτη με τα 3 κουμπιά και τα 2 στον κορμό υποθέτω...
 
Όχι, έξι κουμπιά έχει (συν τα δύο στον κορμό). Εκτός αν κατάλαβα εγώ κάτι λάθος; Δεν νομίζω όμως γιατί του ζήτησα δύο μπλε, δύο άσπρα και δύο κίτρινα.
 
Εχω κγω το τζοιστικ του Ιορδανη ειναι με 6 κουμπια +2 στο κορμο κ μοχλο αθανατο στα δεξια οποιος το παρει θα με θυμηθει ειναι τελειο μαγκες!!
 
Άσχετο, ψάχνω τον Ιορδάνη για αγορά 2 ArcadeJoy αλλά δεν απαντά ούτε στο email του site του, ούτε με pm. Ξέρει κανείς κάτι? Μπορεί κάποιος να με εξυπηρετήσει?
 
Πίσω
Μπλουζα