To CMS είναι καλό για τα λεφτά του. Είσαι όμως υποχρεωμένος να αγοράσεις και τον αντάπτορα Gameport=>USB. Αυτή η πρακτική της CMS να επιμένει με την Gameport και να πουλάει παράλληλα τον αντάπτορα, ειναι ενοχλητική. Μην περιμένεις θαύματα βέβαια και δε συγκρίνεται με το παλιό Pac-Man της Amiga. Προτείνω να του φέρεσαι... τρυφερά. Το σάιτ του Ιορδάνη δε λειτουργεί πια, εκτός αν άλλαξε κάτι πρόσφατα και υπάρχει νέο λινκ.npil είπε:παιδια μια οικονομικη λυση που βρηκα ειναι αυτο ...αξιζει? θα θελα πολυ ενα joystick για mame αλλα να μην μου πιανει και χωρο ...οπως παλια στην amiga..
το sιτε του Ιορδανυ πιο ειναι?
H σελιδα του στο facebook ειναιnpil είπε:το sιτε του Ιορδανη πoιο ειναι?
http://www.facebook.com/profile.php?id=1616485886
Ερρωσθε:npil είπε:μαλιστα ..δηλαδη για δεξιο μοχλο και 4-6 κουμπια μονο το cms ,,,,,?
τελευταια και μοναδικη λυση
πολυ καλο...και τα κουμπια φαινονται καλα .....σαν του ΙορδανηChahn είπε:
Tα κουμπια και ο μοχλος αλλαζουν σε δευτερολεπτα με original sanwa ή seimitsu,οποτε πετυχαινεις το απολυτο.npil είπε:πολυ καλο...και τα κουμπια φαινονται καλα .....σαν του Ιορδανη
παντως απο οτι ειδα η τιμη δεν διαφερει πολυ απο του Ιορδανη (ισως 10? φθηνοτερο το κινεζικο) ,αλλα δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις (οπως pacman κτλ.) αλλα θα θελα καποιο αξιοπιστο οσων αφορα κατασκευη ,να αντεχει στο χρονο.Chahn είπε:Παρεπιπτωντος,το συγκεκριμενο stick ειναι ξυλινο και οχι πλαστικο.Επειδη το εχω δοκιμασει προσωπικα(την κανονικη version φυσικα οχι με το μοχλο δεξια αλλα ειναι το ιδιο),εχω να πω οτι η ποιοτητα κατασκευης του ειναι εξαιρετικη,με εξαιρεση λιγο ισως τα κουμπια οπου ομως αλλαζουν πανευκολα αργοτερα χωρις καν κολλησεις.Για το 97% των παιχνιδιων οπως ειναι θα τον καλυψει απολυτα.Τωρα για τα pacmanοειδη ετοιμο σωστο stick δε βρισκεις,παρα μονο με παραγγελια,αλλα ελαχιστοι ειναι αυτοι που θελουν μοχλο μονο για pacman και ειτε σωστα τρεχουν σε ατομα οπως ο arc ειτε φτιαχνουν μονοι τους.Ο φιλος δε νομιζω να ανηκει σε αυτη τη κατηγορια,θελει ενα stick να τα παιζει ολα ευκολα γενικως με αισθηση arcade και αυτο θα τον καλυψει κατα τη γνωμη μου.
ΔΝΤ είπε:παιδια εχω τσεκαρει τα παρακατω.Τα βαζω με σειρα προταιρεοτητας.
1) Datel Arcade Pro Stick Including Rapd Fire for Xbo60/PS3/PC
2)XCM ARCADE FIGHTING STICK DOMINATOR JOYSTICK FOR PS3/PC
3)Blazepro Arcade Fight Stick for PS3/PC
Άσχημα τα μαντάτα. Εbay πλέον και απο χέρια ξένου μάστορα, δέν θα είναι το ίδιο !metalcandyman είπε:Να ξερετε ωσοι ενδιαφερεστε η ωσοι θα ενδιαφερθητε οτι εποικηνωνησα με τον ιορδανη και με ειπε οτι σταματησε να φτιαχνει το Arcadejoy γιαυτο και δεν υπαρχει το site κτλ.