Ε λοιπον ηρθε η ωρα να γνωρισεις! Μιλαμε οτι τους θεωρω μια απο τις μεγαλυτερες μπουρδες στην ιστορια του Heavy Metal. Για την ακριβεια θα μου ηταν απλα αδιαφοροι αν δεν γινοταν τοοοοοοσος ντορος και το δισκακι τους Deliver us δεν κοστιζε ενα χερι και ενα ποδι. Εκατομβη αφιερωματων απο το Χαμμερ προς την υψιστη αυτη παπατζα ενετειναν την αντιπαθεια μου. Προσπαθησα ειλικρινα να ακουσω τι το τοσο μεγαλειωδες και εκπληκτικο ειχε αυτο το γκρουπ. Τιποτα. Υποψιν δεν ειμαι μαυρομεταλλοαντιχριστοαναποδοσταυρος. Παιζω μπαλα κυριως στο thrash, heavy, power, progressive.exetlaios είπε:Όταν ξεχώρισαν οι WARLORD, δεν είχαν καν δύο ολόκληρα άλμπουμ.Είχαν 15 τραγούδια περίπου και τα ανακυκλώνανε.
Νομίζω ότι οι WARLORD είναι απλώς ΘΕΟΙ και όχι αδικημένοι.
Δε νομίζω να έχει ξαναυπάρξει στην ιστοία του metal, τόσο cult following,
για ένα group που έβγαλε μόλις 1+ άλμπουμ.
Ακόμα και σήμερα, έχει φανατικούς οπαδούς.
Σίγουρα ότι καλύτερο έγινε ποτέ στο χώρο του metal.
Ξέρω παιδιά που δε γουστάρανε καν metal και ξεχώριζαν μόνο τους WARLORD.
Επίσης, δε γνωρίζω κάποιον που να τους έχει ακούσει και να μην τους θεωρεί κορυφαίους.
ΑΠΛΑ ΑΠΑΙΧΤΟΙ ...
Kατω οι Warlord!!!exetlaios είπε:Συμφωνώ ότι σαν ήχο, οι WARLORD δεν έχουν τίποτα το ξεχωριστό ή το περίτεχνο.Και εγώ, πολλάκις αναρωτήθηκα γιατί έχω φάει τέτοιο τρελό κόλλημα με την πάρτη τους
και γιατί έχω ακούσει τα κομμάτια τους εκατοντάδες φορές.
Δεν μπόρεσα να απαντήσω κάτι συγκεκριμένο και αυτό ακριβώς είναι
που τους κάνει ΘΕΟΥΣ στα δικά μου μάτια τουλάχιστον.
Χωρίς να έχουν κάτι το πολύ ιδιαίτερο, απλώς δε μπορώ
να σταματήσω να ακούω ξανά-και-ξανά τα τραγούδια τους.
Κάτι σαν "μουσικό-ναρκωτικό" !
Υ.Γ. Κάποιος mod να μπανάρει τον Joe, επειδή δεν του αρέσουν οι Warlord !
Ελα κερναω RIOTWally είπε:Joe προσπαθω να προσπερασω αυτα που ειπες. Με φρικιασες. Παω να πιω εναν χαμομηλι
Ευτυχώς κάπου στα μέσα του 90 το προμηθεύτηκα σε βινύλιο... Εξαιρετικότατη μπάντα. Από τις αγαπημένες μου.και συνεχιζω με αλλη μια γκρουπαρα που ειχε ολα τα φοντα
YouTube - Heavens Gate - Livin' in Hysteria
ChrisTOS είπε:
ChrisTOS είπε:Εξαιρετικά αδικημένους θεωρώ τους Stovokor...
YouTube - STOVOKOR "The CODE"