laura ingalls
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 5.111
Πραγματικά τι στίχοι!
Μας ξεσηκώσατε πρωί πρωί, Τζέλα, κι έχουμε και δουλειές να κάνουμεΑκούστε κι αυτό... Τι μουσική, τι λόγια, τα πάντα.... Πιο αισθησιακό δε γίνεται!!!!
La decadanse - Jane Birkin / Serge Gainsbourg
Βεβαια! Το 1967 Σαιρζ εγραψε για τη Μπριζιτ το ακρως αισθησιακο Je t' aime...moi non plus.Όσο για τον Serge, εδώ έμαθα από την Βambi ότι τα είχε με την Bardot. Συγγνώμη για την αμάθειά μου, αλλά δεν το ήξερα... Μου φαίνεται τόσο άσχημος που μου κάνει κατάπληξη... Αλλά, φαίνεται είχε κρυφά προσόντα και το κορίτσι τι να κάνει.... υπέκυψε...
Κι απορούσα που κανείς δε σκέφτηκε να βάλει τη Sammysamantha fox-touch me
το κλασσικότερο όλων!
Το εχει πει και η Monroe...
Τι ωραία τραγούδια βάζετε, και εδώ και στο θρεντ τι ακούω απόψε, δυστυχώς δεν εχω καταφέρει ακόμα να εισάγω βιντεο στο ποστ μου. Αν μπορεί κάποιος να μου πει πως θα τα καταφέρω μέσω τάμπλετ θα το εκτιμούσα.
Επιτέλους, και ένα κορίτσι ακόμη που ακούει τέτοια, γιατί, δε σου κρύβω, κάπου κάπου αισθανόμουν μια μοναξιά.... Εγώ να δεις πόσα μαθαίνω εδώ μέσα! Ξαφνικά ανακάλυψα ξανά τα italo και νοιώθω πάλι έφηβη!Τι ωραία τραγούδια βάζετε, και εδώ και στο θρεντ τι ακούω απόψε, δυστυχώς δεν εχω καταφέρει ακόμα να εισάγω βιντεο στο ποστ μου. Αν μπορεί κάποιος να μου πει πως θα τα καταφέρω μέσω τάμπλετ θα το εκτιμούσα. Αλλά και να μη μου πει κάποιος δε πειράζει, απολαμβάνω τα δικά σας υπέροχα τραγούδια και μαθαίνω και πολλά. Θα γίνω σκληρό σκληρό μέταλλο στο τέλος αφού μ αρέσουν πολλά από αυτά που βάζει ο metal candyman!