Ακουστικό κουίζ!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σωστό το 2. Για το 3 ίσως Κατερίνα αλλά εγώ από τον "Στρίγγλο" το πήρα. Στο 1 που μας έμεινε τώρα , υποψιάζομαι , χωρίς να είμαι και σίγουρος , πως δεν πρέπει να είναι η ορίτζιναλ μουσική των τίτλων αυτή. Τέλος πάντων για να βοηθήσω , μιλάμε για μια ταινία του 1953 , η μουσική είναι του Μιχάλη Σουγιούλ (δε μου κάνει αυτή που ακούω...) και πρωταγωνιστές Λογοθετίδη - Λιβικού...

tonytony είπε:
Στο 1 που μας έμεινε τώρα , υποψιάζομαι , χωρίς να είμαι και σίγουρος , πως δεν πρέπει να είναι η ορίτζιναλ μουσική των τίτλων αυτή.
Πολυ καλα κανεις και το υποψιαζεσαι αυτο, tonytony. Και βεβαια, αυτο που ακουμε στους τιτλους δεν ειναι η αυθεντικη μουσικη της ταινιας και δεν εχει καμια σχεση με το Μιχαλη Σουγιουλ.

Ουτε τη μουσικη του μεγαλου μας συνθετη δε σεβαστηκαν!

1. H κόρη του ήλιου

Βρήκατε την 1 και την 2. Να πω για την 3 πως είναι ταινία του 1961 , πολύ γνωστή η μουσική που ακούμε (του Μίκη Θεοδωράκη) και να πω πως η ταινία έχει κάτι το ιδιαίτερο στη σκηνοθεσία της... ;)

3. Συνοικια το ονειρο

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1. Με φοβο και παθος

2. Κατι να καιει

3. Τελευταια πτηση

Δεν την προλαβαίνεις Τόνυ!!! Ασυγκράτητη!!! :)

Η 3 ηταν η πιο ευκολη απο ολες!

1. Επαναστατης ποπολαρος

3. Το τελευταιο ψεμα

Όντως ARETARA η αλήθεια είναι αυτή! Και πολύ καλό αυτί!!!

Σωστό το 1 kleida!

Σωστό το 3 Bambinella.

Μας έμεινε το 2 μόνο ε; Δε λέω τίποτα άλλο να βοηθήσω παρά μόνο Φίνος Φιλμ!
:zip:

Μου κάνει εντύπωση που δε βρήκατε την 2!!! :o Άντε εκτός από Φίνος Φιλμ να πω και 1964. Τίποτα άλλο δε λέω , αν δεν απαντηθεί πάμε αύριο σε άλλα... :)

Πίσω
Μπλουζα