Και γιατί να μπει από τη μέσα πλευρά και να μην κολληθεί απ' έξω? (στις ξύλινες άκρες!)sigmundgr είπε:και νεα προοδος σημερα. Μπηκε ο φωτισμος της μαρκιζας, τα ηχεια και οι προσοψεις τους.
Προβολή συνημμένου 42383 Προβολή συνημμένου 42384
σημειωνω οτι ακομα δεν ξερω τι να κανω με την προσοψη της οθονης......Καμια ιδεα ρε παιδια!!!!!
D@redevil είπε:Και γιατί να μπει από τη μέσα πλευρά και να μην κολληθεί απ' έξω? (στις ξύλινες άκρες!)
Μετά μπορείς να το ντύσεις με μαύρο αυτοκόλλητο!
Γι' αυτό και σου πρότεινα πλέξι-γκλας, που είναι πιο ελαφρύ!sigmundgr είπε:γιατι στα εξωτερικα ξυλα που λες θα πεσει το τζαμι. Επιπλεον επειδη η προηγουμενη οθονη ηταν οριζοντια ενω την καινουργια την εχω βαλει καθετα καταλαβαινεις οτι για να μην φαινεται ο χωρος πισω απο την οθονη(ολο τα καλωδια κλπ) πρεπει να βαψω το μισο τζαμι......Το μαυτο αυτοκολλητο σκοπευω να το κανω στο τζαμι αλλα μονο στο περιγραμμα....ετσι για το στυλ....
Αμάν, κάτσε γιατί τώρα νομίζω κατάλαβα....sigmundgr είπε:Δεν ειναι θεμα βαρους.....αλλα μεγεθους....το πλεξι δεν λυγιζει και για να φτασει να μπει μπροστα απο την οθονη πρεπει να λυγισει.....εκανα μια αποπειρα με υφασμα......δεν θελω να σας πω πως πηγε
Να' σαι καλά, αλλά δε βοήθησα ιδιαίτερα!sigmundgr είπε:πρωτα απο ολα σε ευχαριστω για τις προτασεις σου.
Δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο οτιδηποτε απο ολα αυτα.....αλλα σιγουρα μου εδωσες τροφη για σκεψη.
Βρηκα ενα υλικο.....που ισως μου κανει...δεν θυμαμαι ονομα...θα ενημερωσω