Αλίκη: Εθνική σταρ ή όχι;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ήταν ερωτευμένη η αλικη με τον Ανδρέα;

Συνημμένα

• GerRc6rWMAA-ODm.jpeg
    GerRc6rWMAA-ODm.jpeg
    91,3 KB · Προβολές: 8
Βλέποντας την παραπάνω φωτογραφία στην κουζίνα σκέφτομαι το διάλογο μεταξύ τους...

ΔΠ. - Αγάπη, αν δεν είναι ωραίο το φαγητό θα σου το λουσω στα όμορφα μαλλάκια σου.

ΑΒ. - Ναι αγάπη μου, για τολμά και θα δείς γιατί πριν προλάβεις εσύ εγώ θα σου δώσω μια με το καπάκι της κατσαρόλας.

Φωτογράφος. - Βρε παιδιά αφού η κατσαρόλα είναι άδεια, τι λέτε;

ΔΠ & ΑΒ. (με μια φωνή μαζί) απάντηση προς τον φωτογράφο - ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ!!!!

ΑΒ σε ΔΠ. - Πάμε αγάπη μου να ξεκουραστούμε <ματς> !!

ΔΠ. - Ναι αγάπη μου πάμε.. ότι θέλει η γυναίκαρα μου <μουτς> !!!

:biglaugh:

Τελευταία επεξεργασία:
Πολύ φοβάμαι ότι την δουλειά την κάνανε στις μέρες μας και το εξώφυλλο απο τις Εικόνες είναι νορμάλ.
Παντού βάζουν φίλτρα ακόμα και στην μπελουτσι και στην Κάθριν ζετά τζοουνς

Εδώ βλέπουμε ότι η κουζίνα της Βουγιούκλως είχε και δεύτερο παράθυρο. Διακρίνεται τέρμα δεξιά και επάνω η εσοχή του. Ξέρουμε ότι τα πλακάκια ήταν γαλάζια και η κουζίνα αμερικάνικη και μάλλον και ο απορροφητήρας. Και φυσικά δεν έχουμε ιδέα τι έπαιζε στις άλλες γωνίες της κουζίνας. Όλες οι φωτό που έχουμε είναι ακριβώς η ίδια γωνία. Αυτούς τους αφήνω ασχολίαστους, βαριέμαι. Αυτή από την κορυφή ως τα νύχια δεν βλέπεται κι αυτουνού θα του κοπανούσα το καπάκι ΕΓΩ στο κεφάλι. Πάντως πρέπει να είναι καινούργιο ακόμα το σπίτι.

[σχόλιο στο #1,985]
Εκτός από την άδεια κατσαρόλα, βλέπω μια κουζίνα που κάποιος "μαγειρεύει" και δεν υπάρχει ούτε ένα κουτάλι, πουθενά μια πετσέτα, ένα πιάτο, λαδικό, αλατοπίπερο, ένα μαχαίρι κοπής, μια επιφάνεια κοπής, το παραμικρό σκουπιδάκι, σακούλα ή τάπερ....
Γ@μ0τ0... κάτι πρέπει να κάνω λάθος όταν μαγειρεύω εγώ ή όποιος άλλος έχει μπει ποτέ του σε κουζίνα για να μαγειρέψει ή να κόψει έστω μια φέτα ψωμί... !!!!
Κρίμα, έφυγε η Αλίκη και δεν πρόλαβε να μας πει το μυστικό.....

Τελευταία επεξεργασία:
Αλικη και νορα σε εορταστική ατμόσφαιρα
πωπω..!!!! ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
.
.
.
.
.
Για κάποιο λόγο, βλέπω την Βαλσάμη.... και εκεί δίπλα είναι και μια άλλη....

[.... κάτι σχετικό είχα γράψει και σε άλλο παρόμοιο θέμα ή εδώ πιο πάνω.... για σύγκριση Νόρας - Αλίκης. Μόλις επιβεβαιώθηκα. Ευχαριστώ Αριάδνη. Μου φτιαξες την εβδομάδα όλη....
... επίσης, τελικά πρέπει να ήταν φίλες....]

πωπω..!!!! ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
.
.
.
.
.
Για κάποιο λόγο, βλέπω την Βαλσάμη.... και εκεί δίπλα είναι και μια άλλη....

[.... κάτι σχετικό είχα γράψει και σε άλλο παρόμοιο θέμα ή εδώ πιο πάνω.... για σύγκριση Νόρας - Αλίκης. Μόλις επιβεβαιώθηκα. Ευχαριστώ Αριάδνη. Μου φτιαξες την εβδομάδα όλη....
... επίσης, τελικά πρέπει να ήταν φίλες....]
Εννοείς ότι η νορα είναι πιο όμορφη δίπλα στην αλικη

Εννοείς ότι η νορα είναι πιο όμορφη δίπλα στην αλικη
[γκουχ-γκουχ] εχμ, δεν κατάλαβα τι εννοείς? Στη φώτο που ανέβασες (και που θα συνεχίζω να σε ευχαριστώ για το καλό που μου έκανες) βλέπω την πανέμορφη Βαλσάμη και μια άλλη εκεί δίπλα..... δεν μπορώ να ξεχωρίσω καλά, με θαμπώνει η απαράμιλλη ομορφιά και φινέτσα και μαγεία της Βαλσάμη.... [κάποτε λέγανε "εκπάγλου καλλονής"... αλλά δεν το γράφω για να μην νομίζετε ότι είμαι μεγάλος....]
:happyjump:

Πίσω
Μπλουζα