"Συγχωρεί" τον Ανδρέα Παπανδρέου για τη σχέση του με τη Δήμητρα ΛιάνηΉταν ερωτευμένη η αλικη με τον Ανδρέα;
Καλά όχι ότι ο Ανδρέας θα ζητούσε συγχώρεση"Συγχωρεί" τον Ανδρέα Παπανδρέου για τη σχέση του με τη Δήμητρα Λιάνη
Νυκοκοιρα η αλικη
Βάλανε φιλτραTo χρώμα των ματιών της Αλίκης είναι αυτό;
Πολύ φοβάμαι ότι την δουλειά την κάνανε στις μέρες μας και το εξώφυλλο απο τις Εικόνες είναι νορμάλ.Βάλανε φιλτρα
Παντού βάζουν φίλτρα ακόμα και στην μπελουτσι και στην Κάθριν ζετά τζοουνςΠολύ φοβάμαι ότι την δουλειά την κάνανε στις μέρες μας και το εξώφυλλο απο τις Εικόνες είναι νορμάλ.
Εδώ βλέπουμε ότι η κουζίνα της Βουγιούκλως είχε και δεύτερο παράθυρο. Διακρίνεται τέρμα δεξιά και επάνω η εσοχή του. Ξέρουμε ότι τα πλακάκια ήταν γαλάζια και η κουζίνα αμερικάνικη και μάλλον και ο απορροφητήρας. Και φυσικά δεν έχουμε ιδέα τι έπαιζε στις άλλες γωνίες της κουζίνας. Όλες οι φωτό που έχουμε είναι ακριβώς η ίδια γωνία. Αυτούς τους αφήνω ασχολίαστους, βαριέμαι. Αυτή από την κορυφή ως τα νύχια δεν βλέπεται κι αυτουνού θα του κοπανούσα το καπάκι ΕΓΩ στο κεφάλι. Πάντως πρέπει να είναι καινούργιο ακόμα το σπίτι.
Αυτούς τους αφήνω ασχολίαστους, βαριέμαι.
πωπω..!!!! ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Αλικη και νορα σε εορταστική ατμόσφαιρα
Εννοείς ότι η νορα είναι πιο όμορφη δίπλα στην αλικηπωπω..!!!! ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
.
.
.
.
.
Για κάποιο λόγο, βλέπω την Βαλσάμη.... και εκεί δίπλα είναι και μια άλλη....
[.... κάτι σχετικό είχα γράψει και σε άλλο παρόμοιο θέμα ή εδώ πιο πάνω.... για σύγκριση Νόρας - Αλίκης. Μόλις επιβεβαιώθηκα. Ευχαριστώ Αριάδνη. Μου φτιαξες την εβδομάδα όλη....
... επίσης, τελικά πρέπει να ήταν φίλες....]
[γκουχ-γκουχ] εχμ, δεν κατάλαβα τι εννοείς? Στη φώτο που ανέβασες (και που θα συνεχίζω να σε ευχαριστώ για το καλό που μου έκανες) βλέπω την πανέμορφη Βαλσάμη και μια άλλη εκεί δίπλα..... δεν μπορώ να ξεχωρίσω καλά, με θαμπώνει η απαράμιλλη ομορφιά και φινέτσα και μαγεία της Βαλσάμη.... [κάποτε λέγανε "εκπάγλου καλλονής"... αλλά δεν το γράφω για να μην νομίζετε ότι είμαι μεγάλος....]Εννοείς ότι η νορα είναι πιο όμορφη δίπλα στην αλικη