Καλά μπαμπι βάζω τα γυαλιά και την κάνω περίφημα " δεν έχω να πω τίποτα παρά μόνο ότι χαίρομαι που η υποθεσις αυτή που με ταλαιπώρησε τοσο πολυτελείωσε τόσο καλά για μενα" για τικ τοκ ειμαι
Ναι μπαμπι την "ταλαιπωρημενη" αλικη κανωA, γι' αυτο το τεραστιο γυαλι στο αβαταρ. Ντυθηκες ταλαιπωρημενη Αλικη απο τωρα; Αυριο αρχιζουν οι Αποκριες...
Παντως, εαν η σταρ δηλωνε ταλαιπωρημενη, τι να πει και ο καημενος ο Παλιερακης που εφαγε το τσιγαρο της ακριβως κατω απο το ματι;
Και η θρασυτης εχει καποιο οριο!
πως λέμε κιλοβατώρες, κομμωτηριοώρες.Εμένα με σκλάβωσε το μαλλί του Σπυρόπουλου στην πιο πρόσφατη αριστερή φωτό. Πόσες κομμωτηριοώρες έφαγε να το φτιάξει;
Άλλο ένα παράδειγμα φωτογράφου-καταστροφέα!
εμμ, εγώ θα το σχολιάζα διαφορετικά. Κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι να φωτογραφίζονται (το λέμε και φωτογένεια?) ή το έχουν εξασκήσει πολύ / έχουν φάει πολλές ώρες μπροστά σε καθρέπτη, ξέρουν να στηθούν σε δευτερόλεπτα.Άλλο ένα παράδειγμα φωτογράφου-καταστροφέα!
Είναι να το 'χει και ο φωτογράφος! Στο λέω από προσωπική εμπειρία... δεν βγαίνω ούτε κακές, ούτε καλές φωτογραφίες, μέτριες πάντα, αλλά έχει τύχει να με βγάλει φωτογράφος και να εντυπωσιαστώ!!! Δεν πίστευα στα μάτια μουεμμ, εγώ θα το σχολιάζα διαφορετικά. Κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι να φωτογραφίζονται (το λέμε και φωτογένεια?) ή το έχουν εξασκήσει πολύ / έχουν φάει πολλές ώρες μπροστά σε καθρέπτη, ξέρουν να στηθούν σε δευτερόλεπτα.
Κάποιοι άλλοι δε, [γκουχ, γκουχ, ένας από το χωρίο μου, δεν τον ξέρετε] έκανα(ν) κανα 15λεπτο για να βγάλουν φωτογραφία αστυνομικής ταυτότητας....![]()
Πολλές από αυτές τις φιλίες ήταν λυκοφιλιες δεν λέω φυσικά για τις συγκεκριμένες
Μην το κουράζουμε, εντολή της Βουγιούκλως ήταν να δημοσιευτεί ΑΥΤΗ η φωτό που ο κυριούλης βγήκε τόσο χάλια ώστε να φαίνεται ΑΥΤΗ η καλή και εντυπωσιακιά. Αποκλείεται ο φωτογράφος να ήταν επαγγελματίας και να έβγαλε μόνο μία.Είναι να το 'χει και ο φωτογράφος! Στο λέω από προσωπική εμπειρία... δεν βγαίνω ούτε κακές, ούτε καλές φωτογραφίες, μέτριες πάντα, αλλά έχει τύχει να με βγάλει φωτογράφος και να εντυπωσιαστώ!!! Δεν πίστευα στα μάτια μου
Να συμπληρώσω ότι ο φωτισμός κάνει θαύματα.
Λες; Δεν μπορώ να το πιστέψω!!! Το αποκλείωΜην το κουράζουμε, εντολή της Βουγιούκλως ήταν να δημοσιευτεί ΑΥΤΗ η φωτό που ο κυριούλης βγήκε τόσο χάλια ώστε να φαίνεται ΑΥΤΗ η καλή και εντυπωσιακιά. Αποκλείεται ο φωτογράφος να ήταν επαγγελματίας και να έβγαλε μόνο μία.