αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 21.075
NαιΗ Ξένια Καλογεροπούλου στο Γάμος αλά Ελληνικά
NαιΗ Ξένια Καλογεροπούλου στο Γάμος αλά Ελληνικά
Της βίδωσαν τα πόδια ανάποδα!
Καταπληκτικό!!!!Η Ξένια Καλογεροπούλου στο Γάμος αλά Ελληνικά
Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει κάτι το παράδοξο που δεν μπόρεσα ποτέ να εξηγήσω τι είναι αυτό...Βλέπουμε στο στέρνο της Αλίκης το αριστερό της κάτι σαν αυτοκόλλητη γάζα ή κάτι άλλο που δε ξέρω τι είναι. Από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν ως εξώφυλλο στο VHS της ταινίας "Η κόρη μου η σοσιαλίστρια" (άσχετο) και εδώ βλέπουμε πως της έχουν ζωγραφίσει από πάνω καρδούλα...Τι μπορεί να είναι δε ξέρω...
αυτό με καρφίτσα δε το βάζουν επάνω στο ρούχο; το βάζουν κ σε γυμνό δέρμα; σε όσες βαφτίσεις έχω πάει έτσι μου το βάλανε , βέβαια δεν είχα ντεκολτέ όπως η Αλίκη...Μηπως η Αλικη ηταν προσκαλεσμενη σε καμια βαπτιση και αυτο το λευκο πραγματακι ειναι ενα απο τα μαρτυρικα;
Ειναι κατι που το βαζουν στο πετο η στο χερι σε ολους τους παρευρισκομενους.
Αργοτερα, οταν εβαλαν αυτη την φωτογραφια στο εξωφυλλο της βιντεοκασετας (που Κυριος οιδε τι δουλεια ειχε εκει) καλυψαν το μαρτυρικο (αν ειναι μαρτυρικο) με μια κοκκινη καρδουλα.
αυτό με καρφίτσα δε το βάζουν επάνω στο ρούχο; το βάζουν κ σε γυμνό δέρμα; σε όσες βαφτίσεις έχω πάει έτσι μου το βάλανε , βέβαια δεν είχα ντεκολτέ όπως η Αλίκη...ποιος ξέρει...
Δεν θυμαμαι αν μπαινει αποκλειστικα με καρφιτσα. Πολυ δυσκολα θα βγαλουμε σιγουρο αποτελεσμ
Κ'εγώ αυτό σκέφτηκα. Αλλά τι σχέση είχε η φωτογραφία της Αλίκης από βάφτιση στο εξώφυλλο βιντεοκασέτας?Μηπως η Αλικη ηταν προσκαλεσμενη σε καμια βαπτιση και αυτο το λευκο πραγματακι ειναι ενα απο τα μαρτυρικα;
Ειναι κατι που το βαζουν στο πετο η στο χερι σε ολους τους παρευρισκομενους.
Αργοτερα, οταν εβαλαν αυτη την φωτογραφια στο εξωφυλλο της βιντεοκασετας (που Κυριος οιδε τι δουλεια ειχε εκει) καλυψαν το μαρτυρικο (αν ειναι μαρτυρικο) με μια κοκκινη καρδουλα.
Γι' αυτό φταίει η εταιρεία που έφτιαξε το εξωφυλλο της βιντεοκασέτας. Δεν μπορούσαν να βρουν μια φωτογραφία από την ταινία; Για τον Παπαμιχαήλ βρήκαν και έβαλαν μια σωστή φωτογραφία.Κανείς δεν θα σχολιάσει το τέρμα κουφό του "ταιριάσματος" της Βουγιούκλως από τη δεκαετία του 1980-1990 με το στιγμιοτύπι από την ταινία με τον Παπαμιχαήλ; Ότι δηλαδή δεν υπήρχαν πουθενά φωτό από την ταινία να κοτσάρουν στην κασέτα;
Κανείς δεν θα σχολιάσει το τέρμα κουφό του "ταιριάσματος" της Βουγιούκλως από τη δεκαετία του 1980-1990 με το στιγμιοτύπι από την ταινία με τον Παπαμιχαήλ; Ότι δηλαδή δεν υπήρχαν πουθενά φωτό από την ταινία να κοτσάρουν στην κασέτα;
Aυτα ήταν τα τελευταία της Χριστούγεννα ίσως είχε μάθει για την ασθένεια της και ήταν όλα λιταΑ... Να κι ο μαϊνταν... ο κολλιτσ... ο Δελαπόρτας από πίσω.
Ο συνδυασμός κρυστάλλινων ποτηριών και τενεκέδων κοκακόλας με τσάκισε! Το δε γεύμα για ξενέρωτη πτωχάλα το κόβω, μόνο κάτι μαρούλια φαίνονται, απ'αυτά που (έλεγε ότι) έτρωγε η Βουγιούκλω. Εντωμεταξύ και όλο το υπόλοιπο σκηνικό είναι αταίριαστο: πέρα από τα κρύσταλλα και τα κουτιά της κοκακόλας, οι πτυσσόμενες καρέκλες μπροστά στα σκαλιστά και σε συνδυασμό με δαντελένιο τραπεζομάντηλο, τα πολύκερα του Κόμη Δράκουλα στο βάθος και η τρομακτική κυριούλα με τα σκιαχτικά μάτια που μας κατακεραυνώνει.
Έτσι ήταν τα περίφημα δείπνα που διοργάνωνε η λεγάμενη;