αριαδνη candy fan Joined 29 Μάρ 2010 Μηνύματα 19.425 Αντιδράσεις 24.761 Σήμερα στις 9:12 μμ #2.701 'Η Αλίκη ήταν δύσκολη και ζήλευε. Μου υπενθύμιζε να φορώ ρόμπα όταν ερχόταν ο άντρας της' Η ηθοποιός που έκανε αυτή τη δήλωση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη www.yupiii.gr
'Η Αλίκη ήταν δύσκολη και ζήλευε. Μου υπενθύμιζε να φορώ ρόμπα όταν ερχόταν ο άντρας της' Η ηθοποιός που έκανε αυτή τη δήλωση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη www.yupiii.gr
Bambinella Extra Galactic RetroEntity! Joined 18 Mαϊ 2010 Μηνύματα 18.570 Αντιδράσεις 34.224 Σήμερα στις 9:22 μμ #2.702 αριαδνη είπε: 'Η Αλίκη ήταν δύσκολη και ζήλευε. Μου υπενθύμιζε να φορώ ρόμπα όταν ερχόταν ο άντρας της' Η ηθοποιός που έκανε αυτή τη δήλωση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη www.yupiii.gr Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Δεν θελω να δικαιολογησω την Αλικη, αλλα δεν σε εκανε εκεινη μελαχρινη στο Πιο λαμπρο αστερι. Μεχρι και το τελος της δεκαετιας του '60 σε ολες σου τις ταινιες μελαχρινη ησουν, καλη μου.
αριαδνη είπε: 'Η Αλίκη ήταν δύσκολη και ζήλευε. Μου υπενθύμιζε να φορώ ρόμπα όταν ερχόταν ο άντρας της' Η ηθοποιός που έκανε αυτή τη δήλωση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη www.yupiii.gr Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Δεν θελω να δικαιολογησω την Αλικη, αλλα δεν σε εκανε εκεινη μελαχρινη στο Πιο λαμπρο αστερι. Μεχρι και το τελος της δεκαετιας του '60 σε ολες σου τις ταινιες μελαχρινη ησουν, καλη μου.