αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 24.807

'Η Αλίκη ήταν δύσκολη και ζήλευε. Μου υπενθύμιζε να φορώ ρόμπα όταν ερχόταν ο άντρας της'
Η ηθοποιός που έκανε αυτή τη δήλωση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
![]()
'Η Αλίκη ήταν δύσκολη και ζήλευε. Μου υπενθύμιζε να φορώ ρόμπα όταν ερχόταν ο άντρας της'
Η ηθοποιός που έκανε αυτή τη δήλωση για την Αλίκη Βουγιουκλάκηwww.yupiii.gr
Χρειαζόταν υπενθύμιση?από μόνη της δεν θα σκεφτόταν να ρίξει κάτι πάνω της?
Πιστεύεις αλήθεια ότι και να την έπιαναν θα της έκαναν τίποτα; Εδώ ολάκερο τσιγάρο έσβησε στο πρόσωπο του άλλου και τη σκαπούλαρε! (Σίγουρα ήξερε να οδηγεί κι ας μην είχε δίπλωμα, αν όντως δεν είχε, πλέον ό,τι και να έλεγε εγώ δεν την πιστεύω)Επιτελους, η σελιδα 5!
Απορια: Πως θα πηγαινε η Αλικη μονη με το αυτοκινητο της στο μερος που θα οριζαν οι απαγωγεις αφου δεν κατειχε διπλωμα οδηγησης;
Πιστεύεις αλήθεια ότι και να την έπιαναν θα της έκαναν τίποτα; Εδώ ολάκερο τσιγάρο έσβησε στο πρόσωπο του άλλου και τη σκαπούλαρε! (Σίγουρα ήξερε να οδηγεί κι ας μην είχε δίπλωμα, αν όντως δεν είχε, πλέον ό,τι και να έλεγε εγώ δεν την πιστεύω)
Και η Λαμπέτη δεν ήξερε οδηγησηΔεν οδηγουσε. Το ειχε πει η ιδια σε τηλεοπτικη της συνεντευξη και το απεδωσε στην φυσικη της δειλια. Μια φορα οδηγησε για τις αναγκες της Σωφερινας και παραλιγο να σκοτωνοταν.
Πιθανολογω πως λογω αυτης της δειλιας που ειχε αναφερει δεν καταφερε να μαθει κολυμπι παρα μονο οταν ηταν πια πολυ μεγαλη κι αυτο για να μπορεσει να γυρισει την Αλικη στο Ναυτικο. Το νερο το φοβοταν πολυ μεχρι να καταφερει καπως να εξοικειωθει μαζι του και σε αυτη την εξοικειωση την βοηθησε ο δασκαλος κολυμβησης γιατι με δασκαλο εμαθε.
Γενικα, με τα πρακτικα και τα χειρωνακτικα δεν τα καταφερνε, ηταν ομως εξαιρετικη στο να αποστηθιζει τους ρολους της. Μαθαινε ευκολα.
Αυτό θα μπορούσε να μπει και στην κατηγορία "Βαρυσήμαντες δηλώσεις", ειδικά το απόσπασμα με τις "βυζοθήκες".![]()
Η ηθοποιός που έκανε αυτή τη δήλωση για την Αλίκη Βουγιουκλάκηwww.yupiii.gr
Αλικη δεν σε πιστεύω συγνώμη κιολας