Να σου πω , 16 , 17 , 18 χρόνων παιδιά ήταν τότε , δεν ήταν πολύ περιποιημένοι και οι κοπελες.Ούτε η δική μας γενιά ήταν, μην κοιτάς σήμερα που είναι όλες κούκλες.Ρε παιδιά δε θέλω να είμαι κακιά αλλά τους διάλεγε; Θυμάμαι σε άλλη φώτο που είχε βγει με ένα τόσο κακομούτσουνο κοριτσάκι (συμμαθήτρια) που εμείς και να ψάχναμε κάτι ανάλογο για να φαινόμαστε ωραίες δε θα το βρίσκαμε.
Πάντως σε αυτή τη φωτογραφία όπως είναι η Αλίκη, νοιώθω ότι βλέπω το Γιαννάκη Παπαμιχαήλ με καστανές μπούκλες. Της μοιάζει απίστευτα τελικά!Η πιο ωραία από τα κορίτσια η βουγιουκλω είναι!
Προβολή συνημμένου 239104
Ε δεν νομίζω να το άφησε να γίνει ψητό το αρνί, αγαπούσε τα ζωακιαΑρνάκι, κοίτα να βοσκήσεις κανένα από τα λουλούδια της ανθοδέσμης τώρα που μπορείς γιατί το μέλλον σου προδιαγράφεται σύντομο. Η Α.Β. μπορεί να μην έτρωγε (επισήμως), αλλά ο σύζυγος όπως έδειξε η μετέπειτα ιστορία του δεν απόφευγε το φαΐ.
Όταν είδε ότι δεν πήγαιναν καλά οι εισπράξεις ή ότι με τη ζωή που έκανε άδειαζαν σιγά-σιγά και φανερά πια οι λογαριασμοί, είπε: δεν κάνω λίγο πάταγο με τα δικαιώματα των ταινιάρων που έπαιξα η σταρ; Σε ό,τι αφορούσε το οικονομικό σκέλος της ζωής της μπορεί να φέρθηκε έξυπνα. Ήταν το μόνο.
Πολλοί αμφισβήτησαν το ταλέντο, άλλοι την ομορφιά της, την εξυπνάδα της κανεις. Και ο μεγάλος ο Χατζηδάκης το έλεγε πως ήταν ιδιαίτερα έξυπνη η Αλίκη.Όταν είδε ότι δεν πήγαιναν καλά οι εισπράξεις ή ότι με τη ζωή που έκανε άδειαζαν σιγά-σιγά και φανερά πια οι λογαριασμοί, είπε: δεν κάνω λίγο πάταγο με τα δικαιώματα των ταινιάρων που έπαιξα η σταρ; Σε ό,τι αφορούσε το οικονομικό σκέλος της ζωής της μπορεί να φέρθηκε έξυπνα. Ήταν το μόνο.
Βέβαια δεν μπορούμε να είμαστε και απόλυτα σίγουροι ότι δεν της το σφύριξε κανένας λογιστής ή κανένας άλλος οικονομικός επαγγελματίας. Σίγουρα θα είχε κάποιον να συμβουλεύεται.Πολλοί αμφισβήτησαν το ταλέντο, άλλοι την ομορφιά της, την εξυπνάδα της κανεις. Και ο μεγάλος ο Χατζηδάκης το έλεγε πως ήταν ιδιαίτερα έξυπνη η Αλίκη.
Δεν έχει να κάνει, είχαν και άλλοι συμβούλους και πάτωσαν οικονομικά. Ήταν γάτα με πέταλα στα επαγγελματικά της και στα οικονομικά της και ήξερε να χειρίζεται άψογα την δημόσια παρουσία τηςΒέβαια δεν μπορούμε να είμαστε και απόλυτα σίγουροι ότι δεν της το σφύριξε κανένας λογιστής ή κανένας άλλος οικονομικός επαγγελματίας. Σίγουρα θα είχε κάποιον να συμβουλεύεται.