Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.763
Συμφωνώ απόλυταΑλήθεια? Εγώ διαφωνώ εντελώς, αλλά σέβομαι την άποψή σου. Εγώ νομίζω ότι σε κάποια έργα όπως στο "Ξύλο", στα "Χτυποκάρδια", στην "Σωφερίνα", στην "Μοντέρνα σταχτοπούτα", στην "Μανταλένα" ακόμα και στο "Κλωτσοσκούφι" που δεν μου αρέσει σαν έργο ιδιαίτερα, ήταν καταπληκτική.
Θα συμφωνήσω. Οι ασπρόμαυρες ταινίες της είναι πολύ καλές και στις έγχρωμες θα αναφέρω την Αλίκη στο Ναυτικό. Μετά το παράκανε με τα ακκίσματα.Αλήθεια? Εγώ διαφωνώ εντελώς, αλλά σέβομαι την άποψή σου. Εγώ νομίζω ότι σε κάποια έργα όπως στο "Ξύλο", στα "Χτυποκάρδια", στην "Σωφερίνα", στην "Μοντέρνα σταχτοπούτα", στην "Μανταλένα" ακόμα και στο "Κλωτσοσκούφι" που δεν μου αρέσει σαν έργο ιδιαίτερα, ήταν καταπληκτική.
Όλα αυτά τα παραπάνω τα ειχε, συμφωνώ για μια ακόμη φοράΘα συμφωνήσω. Οι ασπρόμαυρες ταινίες της είναι πολύ καλές και στις έγχρωμες θα αναφέρω την Αλίκη στο Ναυτικό. Μετά το παράκανε με τα ακκίσματα.
Όμως ακόμα και σήμερα λάμπει στην μεγάλη οθόνη και είναι η 1η ηθοποιός που έκανε εντύπωση στην κόρη μου... θα μου πεις είναι για παιδιά, αλλά ακόμα κ'αυτό είναι πολύ δύσκολο. Βέβαια είχε και έναν τιτανοτεράστιο Σακελλάριο να την σκηνοθετεί... αυτό μην το ξεχνάμε.
Σε ποια ταινία την είδε; Αν την έβλεπε για πρώτη φορά στη Υπολοχαγό Νατάσα ή στην κόρη του Ήλιου πως θα αντιδρούσε;Όμως ακόμα και σήμερα λάμπει στην μεγάλη οθόνη και είναι η 1η ηθοποιός που έκανε εντύπωση στην κόρη μου...
Εγώ μιλώ για τις πρώτες της ταινίες ως Μανταλένα , ως κλωτσοσκουφι ως Λίζα παπασταυρου κτλ.μετα χάλασε η συνταγήΓουστάρετε να βριστούμε που θεωρείτε καλή ηθοποιό τη Βουγιούκλω ενώ ΕΓΩ δεν την εγκρίνω; Πλάκα θα'χει...
Πέρα από τον χαβαλέ, νομίζω ότι εκείνο το πρώτο στιλ παιξίματός της την κατέστρεψε. Δεν μπόρεσε ή δεν θέλησε να υιοθετήσει άλλο, το συνέχισε και σε ταινίες που δεν ταίριαζε και το αποτέλεσμα ήταν φαιδρό. Ακόμα και στη μελωδία της ευτυχίας κάπως έτσι έπαιζε. Τελικά έχω καταλήξει ότι έπεσε σε ένα φαύλο κύκλο παίξιμο μπεμπέκας-αυτό θέλει ο κόσμος-αλλιως θα χάσω εισιτήρια-ας τους κάνω το χατήρι-παίξιμο μπεμπέκας.
Σε ποια ταινία την είδε; Αν την έβλεπε για πρώτη φορά στη Υπολοχαγό Νατάσα ή στην κόρη του Ήλιου πως θα αντιδρούσε;
"Μαμά/Μπαμπά, γιατί η φτωχάτζα κατατρεγμένη έχει μαλλί και νύχι κομμωτηρίου;"
Το συγκεκριμένο μοντέλο στην Ισπανία και όχι μόνο κυκλοφόρησε ως SEAT MALAGA αλλά για ευνόητους λόγους στην Ελλάδα κυκλοφόρησε ως SEAT GREDOS
Η νεράιδα και το παλικάρι Ήταν 5-6 χρονών η κόρη μου τότε. Της άρεσε η σκηνή που η Βουγιουκλάκη είναι ντυμένη Σήφης, τραγουδάνε την μαντινάδα στον αρραβώνα του Παπαμιχαήλ και στο τέλος γίνεται σαματάς όταν την παίρνουν χαμπάρι.Σε ποια ταινία την είδε; Αν την έβλεπε για πρώτη φορά στη Υπολοχαγό Νατάσα ή στην κόρη του Ήλιου πως θα αντιδρούσε;
"Μαμά/Μπαμπά, γιατί η φτωχάτζα κατατρεγμένη έχει μαλλί και νύχι κομμωτηρίου;"
Πως το καταδέχτηκε και άγγιξε ένα ταπεινό σεατ; Αυτή ήταν για μπέντλεϊ και πάνω. Άντε βαριά-βαριά καμμιά μερσεντές. Αλήθεια, το τσαρδάκι από πίσω είναι κάποιο γνωστό κτήριο, έτσι δεν είναι;
Πως το καταδέχτηκε και άγγιξε ένα ταπεινό σεατ; Αυτή ήταν για μπέντλεϊ και πάνω. Άντε βαριά-βαριά καμμιά μερσεντές. Αλήθεια, το τσαρδάκι από πίσω είναι κάποιο γνωστό κτήριο, έτσι δεν είναι;
Φαίνεται ότι διαβάζω την Αλέξις πίσω από τις λέξεις (αυτό συνδυάζεται με την άλλη απάντηση για τον Θορν_ξέρεις εσύ)Ποιο αυτοκίνητο; Δεν βλέπω εγώ κάτι... Μόνο η Αλίκη μας είναι η Super Star!
Φαίνεται ότι διαβάζω την Αλέξις πίσω από τις λέξεις (αυτό συνδυάζεται με την άλλη απάντηση για τον Θορν_ξέρεις εσύ)
Να σου πω, κι εγώ το σκέφτηκα. Η μάρκα δεν φαίνεται καθόλου. Αλλά κι από την άλλη, δεν μπορεί να είναι κανένας άλλος στη μέση εκτός από την ΑΜ Βουγιούκλω. Τι να φτουρήσει η σεατ μπροστά σε μια Βουγιούκλω. Την έκανε σκόνη.Να το πω και αλλιώς τότε..
Ο φωτογράφος μάλλον να μην είχε ενημερωθεί ότι η φωτογράφιση αφορά την διαφήμιση του αυτοκινήτου το οποίο δεν το βλέπουμε σχεδόν καθόλου (αφού η πόζα της αγαπημένης μας Αλίκης είναι ακριβώς μπροστά απο το αυτοκίνητο).