johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.251
Στην Δ' δημοτικού ήρθε στην τάξη μας ένα παιδί από τη Γερμανία ο οποίος είχε εγκατασταθεί με τη μητέρα του που ήταν χωρισμένη, και ο πατέρας του έμεινε πίσω. Από την τάξη αυτή μέχρι και την Γ' Γυμνασίου ήταν και ο διπλανός μου και πολύ καλός φίλος. Είναι 2 χρόνια μεγαλύτερος αλλά τον άρχισαν νωρίτερα για να μάθει τα Ελληνικά καλύτερα. Τώρα σας πληροφορώ τα μιλάει καλύτερα κι από μένα
. Καθότι κατάξανθο παιδί είχε πολύ πέραση στο σχολείο και ήταν-είναι πολύ δημοφιλής μέχρι και σήμερα. Μετά το λύκειο τον έχασα. Συναντηθήκαμε μερικά χρόνια αργότερα και μου είπε ότι είχε πάει Αυστραλία για κάποια χρόνια και τώρα μένει Σουηδία και έχει κάνει οικογένεια.
Στην Β' Λυκείου είχε έρθει στην τάξη μας ένα παιδί από τα Ιωάννινα. Οι φήμες λένε ότι τον είχαν διώξει από τα σχολεία του εκεί και είχε κατέβει μόνο του για να τελειώσει το Λύκειο στην πόλη μας. Φυσικά δούλευε παράλληλα για τα προς το ζειν. Έπειτα από χρόνια τον πέτυχα στο FB να μένει στην Αμερική να έχει οικογένεια και παιδί και να είναι γιατρός! Φοβερή εξέλιξη να είμαι ειλικρινής.
Στην Γ' Λυκείου θυμάμαι μια Κύπρια συμμαθήτρια σε άλλο τμήμα όμως που επειδή ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός είχε έρθει με μετάθεση τότε.

Στην Β' Λυκείου είχε έρθει στην τάξη μας ένα παιδί από τα Ιωάννινα. Οι φήμες λένε ότι τον είχαν διώξει από τα σχολεία του εκεί και είχε κατέβει μόνο του για να τελειώσει το Λύκειο στην πόλη μας. Φυσικά δούλευε παράλληλα για τα προς το ζειν. Έπειτα από χρόνια τον πέτυχα στο FB να μένει στην Αμερική να έχει οικογένεια και παιδί και να είναι γιατρός! Φοβερή εξέλιξη να είμαι ειλικρινής.
Στην Γ' Λυκείου θυμάμαι μια Κύπρια συμμαθήτρια σε άλλο τμήμα όμως που επειδή ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός είχε έρθει με μετάθεση τότε.