X xristina-x RetroN00b Joined 25 Αύγ 2009 Μηνύματα 5 Αντιδράσεις 0 26 Αύγ 2009 #41 :flower: :flower: :flower: :flower:
DINO Expert Joined 3 Αύγ 2007 Μηνύματα 8.341 Αντιδράσεις 1.305 17 Σεπ 2016 #42 Το αλφαβητάριο, το οποίο πραγματεύεται το thread, αλιεύτηκε σήμερα από παλαιοβιβλιοπωλείο της Πάτρας! Το ξεφύλλισα με μεγάλη συγκίνηση και ταξίδεψα στα μοναδικά εκείνα χρόνια της παιδικής και σχολικής μου νιότης! Στην τελευταία φωτό, το βλέπετε δίπλα-δίπλα με την ανατύπωση που είχε δοθεί με την εφημερίδα "Το Βήμα", πριν καιρό...
Το αλφαβητάριο, το οποίο πραγματεύεται το thread, αλιεύτηκε σήμερα από παλαιοβιβλιοπωλείο της Πάτρας! Το ξεφύλλισα με μεγάλη συγκίνηση και ταξίδεψα στα μοναδικά εκείνα χρόνια της παιδικής και σχολικής μου νιότης! Στην τελευταία φωτό, το βλέπετε δίπλα-δίπλα με την ανατύπωση που είχε δοθεί με την εφημερίδα "Το Βήμα", πριν καιρό...
geoanas Commodore Vampire Διαχειριστές Joined 14 Ιαν 2006 Μηνύματα 2.225 Αντιδράσεις 287 18 Σεπ 2016 #43 Σου εκφράζω τον απεριόριστο θαυμασμό μου μέγιστε Dino ! ....Εγώ περιορίστηκα στην ανατύπωση... :xm:
DINO Expert Joined 3 Αύγ 2007 Μηνύματα 8.341 Αντιδράσεις 1.305 18 Σεπ 2016 #44 Σε ευχαριστώ Γιώργο! Απλά ήμουν τυχερός που το βρήκα ανάμεσα σε στοίβες βιβλίων, ενώ έψαχνα για κόμικς...
Σε ευχαριστώ Γιώργο! Απλά ήμουν τυχερός που το βρήκα ανάμεσα σε στοίβες βιβλίων, ενώ έψαχνα για κόμικς...