Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Είναι κι <<καλλιτεχνης>> που του οποιου το <<καλλιτεχνικο>> εργο ως περιεχομενο αρκειται στην προκληση και μονοsupersonic είπε:Από το http://www.philology.gr/blog/
"Δυστυχώς δεν είναι μόνο ο γιατρός που παίρνει φακελάκι ή δεν το αρνείται όταν του το προσφέρουν.
Είναι κι ο καθηγητής, που δουλεύει το πρωί στο δημόσιο σχολείο και τα απογεύματα κάνει ιδιαίτερα.
Είναι κι ο αστυνομικός που βγάζει τα απωθημένα του πάνω στο μετανάστη.
Είναι κι ο ηλεκτρολόγος, που αγοράζει δύο ευρώ μία πρίζα που τη χρεώνει είκοσι.
Είναι ο δημόσιος υπάλληλος, που δηλώνει αναρρωτική για να μείνει στο σπίτι.
Είναι ο υδραυλικός που ζητάει πενήντα ευρώ για μία ψευτοδουλειά μισής ώρας.
Κι ακόμη είναι ο καταστηματάρχης που αποφεύγει να κόβει αποδείξεις.
Κι ο δικαστής που τα παίρνει για να βγάλει ευνοϊκή απόφαση.
Κι ο υπάλληλος της πολεοδομίας που παίρνει μίζα για να εκδώσει άδεια.
pooky είπε:Οι απόψεις μου και τρόπος ζωής μου είναι extreme και πολλοί στην κυριολεξία κάνουν το Σταυρό τους όταν με ακούν να μιλάω, αλλά για να ξεπεράσεις ένα σοβαρότατο ψυχικό σοκ πρέπει να αναπτύξεις άμυνες τεράστιες και υπερβολικά δυνατές και πάνω από όλα να πάψεις να φοβάσαι το θάνατο.
telamonas.stokos είπε:Χαλια μαυρα η κοινωνια μας
Παραδείγματα μυριάδες, δυστυχώς...geoanas είπε:...Στα πεταχτά , η σύζυγος μου διαγνώστηκε 2 φορές με καρκίνο των γεννητικών οργάνων...
Προσωπικά η συγνώμη σου είναι μη αποδεκτή από εμένα.geoanas είπε:@ telamonas
Παρακαλώ σβήστε τις βωμολοχίες. Συγνώμη στους συμ-φορουμίτες αλλά η εκμετάλευση του ανθρωπίνου προβλήματος και πόνου με εκτροχιάζει....