Ανάστησες ένα πεθαμένο...(HDD;)

Παροτι πολυ σωστα υπεθεσες οτι εχω εξωτερικο disk drive ,δυστυχως δεν εχω ουτε dos disk ουτε windows.

Και δυστυχως το external disk drive δεν κανει με το λαπτοπ που χρησιμοποιω τωρα ωστε να εβρισκα μεσω νετ. :(

Αυτη η μαγικη εντολη sys c: , που με εφτιαξε ακουγωντας οτι ειναι και απλη, δεν μπορουμε να τη γραψουμε μεσω safe mode καπου. :D
 
Οχι γιατι η sys c: αντιγράφει τα αρχεία συστήματος απο το floppy στο c:
 
dpol είπε:
Το ποιό απλό πράμα στα 98άρια είναι να φτιάξεις το πρόβλημα που έχεις... :)
Μπούταρε με μία δισκέττα dos ή την πρώτη δισκέττα εγκατάστασης των win98 και τρέξε την εντολή sys c:, θα στρώσει αμέσως. :)

AKYRON, δυστυχώς το παραπάνω δεν ισχύει για την περίπτωση σου.

Έκατσα και το σκέφτηκα λίγο (έχουν περάσει και 10τόσα χρόνια), η εντολή αυτή αντιγράφει τα io.sys, msdos.sys (κρυφά αρχεία) και command.com από την δισκέττα εκκίνησης στο δίσκο.

Το αρχείο που σου λείπει υπάρχει στη δισκέττα και απλά αντιγράφεται στο c:\ και c:\windows αλλά μπορεί να μην επανέλθει 100%.

Δισκέττα εκκίνησης windows 98 θα βρεις στο γούλγη (π.χ. http://www.bootdisk.com/) σε image για να φτιάξεις, αλλιώς πες να σου δώσω εγώ, κάπου πρέπει να έχω μερικές.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
To παλευω περνωντας την ωρα μου,εβγαλα τον σκληρο του λαπτοπ (μια απο τις ιδεες μου) και τον εβαλα σε εξωτερικη θηκη για να τον συνδεσω με το "καλο" λαπτοπ με την προοπτικη να αντικαταστησω τα windows 98 του δισκου του thinkpad ,εστω καποια folders, files ,βασικα να πειραματιστω και αν ειμαι τυχερος να ξεκινησει.
 
11 χρονια μετα καραλολ εκανα τον σκληρο του thinkpad 600E image και μεσω windows 10 που τον βλεπουν σαν κανονικο αρχισα την εξερευνηση σε αρχεια που ξεκινανε πριν απο 19 χρονια.

Η κορυφωση ειναι οτι ξαναζωντανεψα τα emails του Netscape μεσω του Bitrecover Netscape Viewer και βλεπω τα παλια μου emails ξεκινωντας απο 2002 και περα κανονικα οπως τοτε.

Κρατουσα σαβουρα απο μικρος lol ,στο inbox ειδα υπαρχουν περι τα 8.000 mails απο παλια ενημερωτικα mails μαγαζιων τεχνολογιας ,ειδοποιησεις απο φορουμς και προσωπικες συνομιλιες με greeklish.

3.000 μηνυματα σταλμενα και τα διπλα στο καλαθι των αχρηστων ,το λαπτοπακι το κρατησα κανα 7αρι χρονια οποτε ειχε πραμα μεσα!

26/9/06 17:59

Κώδικας:
Αγαπητέ(ή) AARDVARK,

Ενεργοποιήσαμε τον λογαριασμό σας στο Greek Retro Maniax. 

Μπορείτε να βρείτε:
http://www.ellhnismos.org/retro/index.php

Οι πληροφορίες του λογαριασμού σας είναι οι ακόλουθες:

Όνομα χρήστη: AARDVARK
Κωδικός πρόσβασης: ό,τι δηλώσατε κατά την εγγραφή σας

Σας υπενθυμίζουμε η εφαρμογή κατά την εισαγωγή του κωδικού πρόσβασης  θεωρεί διαφορετικούς χαρακτήρες τα κεφαλαία απο τα πεζά γράμματα.

Για να επεξεργαστείτε το προσωπικό σας προφίλ επισκεφτείτε την σελίδα: http://www.ellhnismos.org/retro/profile.php?do=editprofile

Ευχαριστούμε,
Greek Retro Maniax team
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τί κωδικό είχες βάλει;

:diablotin:
 
Το τηλεφωνο μου με μερικα νουμερα αλλαγμενα αν θυμαμαι καλα, εβαζα τοτε.

Διαβαζω απαντησεις απο ενα θρεντ 12ετιας με τιτλο

"Τι δουλειά κάνετε και μπορείτε να είστε μέσα στο forum από τις 9 μέχρι ....??"

χαχα
 
Πίσω
Μπλουζα