Σώτος Σώτος
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 284
Περιμένουμε εναγωνίως όπως καταλαβαίνεις...
Και εγω ηθελα της προηγουμενης Κυριακης και δεν το βρηκα ουτε χτες που ξανακυκλοφορησε...greekeagle12 είπε:To συγκεκριμένο Αριάδνη από ότι είδα δεν τίθεται προς επανέκδοση από το Κυριακάτικο Βήμα... άσε που και αυτά που έχουν βγει τα κυνηγάς με το τουφέκι. Δεν φέρνουν κομμάτια στα περίπτερα, μην με ρωτήσεις το γιατί,
Αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ, με προβλημάτισε μόνο το παρακάτω:Wally είπε:νομιζω οτι "επιασε" τους 74-75 μονο
Μαζί με κάποια άλλα σχόλια που με οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα.dimitris261 είπε:Γεια σας παιδιά! Μόλις προχτές ανακάλυψα το φόρουμ σας και το διάβασα σχεδόν όλο μονοκοπανιά! Με μεγάλη συγκίνηση, και νοσταλγία... Είναι το πρώτο μου μήνυμα και πιστεύω να συνεχίσω να γράφω, καθώς είμαι κι εγώ σειρά με τους αρκετούς εδώ μέσα (1976).
Το αναγνωστικό το είχα κι εγώ βέβαια, και επειδή ήταν μακρόστενο και ξεκολλούσαν τα φύλλα, θυμάμαι τον παππού μου που του έκανε βιβλιοδεσία με σπάγγο...
Μήπως δηλαδή ήταν το "Η γλώσσα μου" με τα καραβάκια; Αν δεν κάνω λάθος, ξεκίνησε από τη φουρνιά του 1982, γιατί ήταν μονοτονικό. (εδώ περισσότερες εικόνες)PT8 είπε:Από όσο θυμάμαι, αυτό που είχα δεν ήταν ''αναγνωστικό'' αλλά έγραφε ''Η Γλώσσα μου''.
Δυστυχώς φίλε μου είναι το Α' μέρος και πολύ φοβάμαι οτι δεν θα δούμε το Β'...Wally είπε:Αγορασα τωρα το πρωι την εφημεριδα που το εδινε προσφορα.
Εντυπωσεις
1)Χαρα μιας και ξανα-ξεφυλλιζω το πρωτο βιβλιο της σχολικης μου ζωης και το μονο συμπαθες μαζι με τα Ανθολογια
2)Ξενερωμα1 οτι αποτελει φωτογραφικη ανατυπωση. Δεν βγηκε απο τους πρωτοτυπους τσιγκους και αυτο φαινεται και στα χρωματα
3)Ξενερωμα 2 η πολυ κακη ποιοτητα χαρτιου και βιβλιοδεσιας
4)Με ξενισε πολυ το επιμετρο που εχει γραψει καποια φιλολογος και φιλοξενειται στο τελος του βιβλιου...
Γνωριζει καποιος κατοχος του πρωτοτυπου αν αυτο ειναι μερος του Αναγνωστικου ή αν ειναι ολοκληρο