Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
ναι ρε εννοείεται! τον λες μακάκα και ανοίγει το συρτάρι με τα κλοτσομπουνίδια, σε κερνάει μερικά και φεύγεις με σπασμένο atari και με σκληρό μασαζ δωρεάν στο σώμα σου...Linkmastersword είπε:Για στάκα δεν το πιασα.
ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!
Εχω ενα μετασχηματιστη με δυνατοτητα 9v.
Έχω κάπου τα βήσματα αλλα δεν χρειάζεται να ψάξω, αφού αποκλείετε κάποιο να είναι συμβατο με τον Αταράκο,πάω σε ένα κατάστημα και λέω μακακα βρες μου βυσμα για τον αταρι μου; Τι κάνω;
φυσιολογικοτατο θα'λεγα για μηχανημα 30 χρονων... θα μπορουσες να το ανοιξεις βεβαια και να ρυθμισεις λιγακι το tuner αλλα δεν εχει ουσια. αν τα χιονακια που βλεπεις ειναι ελαχιστα και δεν σε ενοχλουν και τοσο, τοτε αστο οπως ειναι. διαφορετικα θα σου δωσω οδηγιεςPsychoGamer είπε:Ακομα μου εμφανίζει πολλά χιονάκια η "TV" ...
Είναι φυσιολογικό αυτό ?
αλλοι 2 ευτυχισμενοι αταρακιδες...Linkmastersword είπε:Αύριο θα πάω και εγω να νιώσω πως είναι....
Its all thanks to you guys!!!!!
Χαχα πλάκα έχει... τόσα χρόνια να έχεις ένα διαμάντι και να μην μπορείς να το λειτουργήσεις!