Θα στηθεί Σαββατοκύριακο για να παίξουμε με τον μικρό!Ωραιο Dino τι λες τωρα,στηστα εκει περα να γινει χαμος.Να δουμε και μεσα καμμια φωτο να θυμηθουμε τι ειχε.
:animlaugh:Aardvark είπε:
Εκτος αν ειναι μονο το κουτι.
Γεια σου DINO!DINO είπε:Update: 03/12/14 - 14:33
Περισσότερες φώτος σε παρουσίαση που θα γίνει κάποια στιγμή...
Καταπληκτικά αποκτήματα DINO!!!!! Γνωρίζω καλά το δυνατό συναίσθημα του να κρατάς ξανά στα χέρια σου παιδικές αναμνήσεις!!!!!! Να τα χαρείς σου εύχομαι!!!DINO είπε:Καιρό έχει να κινηθεί τούτο 'δω το θέμα (μας φάγανε τα κόμικς)...
Λοιπόν, νέα αποκτήματα τα οποία κουβαλάνε παιδιάστικες αναμνήσεις:
Τι να πει κάνείς για το Super Ντόμινο, το παιχνίδι της χρονιάς! Είμαι σίγουρος πως πάρα πολλοί έχουμε γράψει ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού!
Η συγκίνηση ήταν μεγάλη μόλις το ξανακράτησα στα χέρια μου... Βέβαια, δεν είναι ΕΚΕΙΝΟ, το ΔΙΚΟ ΜΟΥ, αλλά αφου πλέον ΕΚΕΙΝΟ, δεν υπάρχει, παρηγοριέμαι με αυτό...
Ακολουθεί η μηχανούλα της ΚΙΒΙ, που κάνει σούζες και η οποία είναι φυσικά Made In Greece!
Να όμως που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και την ξαναβρήκα μπροστά μου... Αυτή κι αν ήταν συγκίνηση!!!
DINO είπε:Γειά σου Βαγγέλη! (Ούτε ένα welcome back, δεν έχω προλάβει να σου γράψω... Shame on me...)
Εχμ... όσον αφορά το "Μονοκράτορα", η ταπεινή μου αλήθεια είναι οτι δεν το έχω κατεβάσει από την ντουλάπα για να παίξω... (Double shame on me!)
Πάντως, απ'οτι έμαθα μετά, είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, από τα "βαριά χαρτιά" των επιτραπέζιων!
.....+1DINO είπε:Ότι βρίσκουμε στο δρόμο μας, το χτυπάμε, πριν πάρει ανάσα!