Απορώ πως δεν είχα γράψει καθόλου για αυτή τη σειρά την οποία ανακάλυψα διαβάζοντας το εν λόγω topic, με τα λεγόμενα σας, πείστηκα για να την δω και τελικά δεν βγήκα χαμένος. Ήμουν οικείος με τις μεταγενέστερες αντίστοιχες δουλειές του κ. Κοκκινόπουλου αλλά, νομίζω ότι η συγκεκριμένη, κερδίζει πολλούς έξτρα πόντους από artistic στοιχεία. Θέλετε ο φωτισμός, θέλετε η σκηνοθεσία, θέλετε η μουσική, θέλετε οι ερμηνείες, πραγματικά χτίζουν μια ατμόσφαιρα πολύ ιδιαίτερη και ιδιαιτέρως συναρπαστική.
Οι ερμηνείες των ηθοποιών, η δραματουργία και η πλοκή των επεισοδίων, πραγματικά κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή και θεωρώ ότι έτσι όπως αναπαριστώνται τα γεγονότα, συμπάσχουμε με τους πρωταγωνιστές της εκάστοτε ιστορίας, δεν την παρακολουθούμε απλά ως εξωτερικοί παρατηρητές, νιώθουμε μέρος της ιστορίας, συναισθηματικά κυρίως, κάτι το οποίο, το αναφέρω επειδή είχα πρόσφατη την εμπειρία, δεν ένιωσα με το "Τμήμα Ηθών", δεν ξέρω, δεν ένιωσα εκεί να συμπάσχω με τους ήρωες, όπως το έχω αισθανθεί στην Ανατομία, δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό αλλά, η διαφορά είναι αισθητή....
Είχα βρεί τα επεισόδια και τα κράτησα στο αρχείο μου, είχα δει κάποια επεισόδια μεμονωμένα αλλά με αφορμή την επανάληψη που ξεκίνησε σήμερα, μάλλον θα καθίσω να τα παρακολουθήσω όλα με τη σειρά.