Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.062
Mα και εγω ειχα τετοια τρελα με το συγκεκριμενο επεισοδιο που πραγματικα το ειχα κανει μυθο στο μυλο και μαλιστα διπλο κιολας επεισοδιο ελεγα θα ειναι φανταστικο και οπως ειπες η απατεωνια ειναι ευκολο να γινει την στιγμη που εγω ο ασχετος πχ η οχι ακριβως σχετος αλλα με οχι πολλες πολλες γνωσεις μπορω να βαζω τιτλους και ενα σωρο αλλα πραγματα σε βιντεο.Το καλο ειναι πως παιχτηκε η σειρα απο τον Ant1 ρωτηθηκε και ο κοκκινοπουλος κλπ απο καποια ατομα και επεισοδιο εκρηξη δεν υπαρχει δεν το γνωριζει κανεις και δεν υπαρχει σε κανενος το αρχειο.Γιαυτο λεω ευτυχως που εγινε αυτο εσκασε η φουσκα και ησυχασαμε επιτελους.Απλά μου έκανε εντύπωση εκείνο που είχες αναφέρει πριν καιρό σε αυτό το thread,με εκείνον τον απατεώνα που ήθελε να στα δώσει με 500€...που είχες πει ότι σου έδειξε μόνο την αρχή του επεισοδίου που εγραφε "Έκρηξη" .Να είχε κάνει ο τύπος καμία απατεωνιά και με κάποιο πρόγραμμα να έγραψε με ίδια γραμματοσειρά "Έκρηξη" σε κάποιο άλλο επεισόδιο με σκοπό να σου πουλήσει αέρα; Δεν αποκλείω τίποτα από απατεώνες .