πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωanna_ είπε:εδω αυτο το επεισοδιο που αναφερεις tinaYouTube - ANATOMIA - bonus part 1/3
το εκπτωτος άγγελος? λες? αν είναι αυτό το έχει το youtubenina_9 είπε:ψάχνω βρε παιδια ένα επεισόδιο με το μαρκουλάκη που έπαιζε το σατανιστή..!!!!!! μήπως θυμάται κανείς τον τίτλ0ο??
Συμφωνώ ας το βάλουν , γιατί να βάλουν την Κλεμμένη Ζωή της Μιρέλλας που ούτε εγώ δεν το έβλεπα (Η Μιρέλλα στο mega έγραφε τα σίριαλ), η Ανατομία είχε γράψει ιστορία, πριν από τον Κύκλο και την Εντολή, ας το έβαζαν, το 2002 το έδειξαν για τελευταία φορά στην prime time του ΑΝΤ1.sunset89 είπε:Εγώ το Μολυβένιο Στρατιώτη θέλω. Με το Μπέζο. Είναι το μόνο που θυμάμαι από την τρυφερή ηλικία των 4. Ναι το έβλεπα. Τώρα πώς και με άφηναν ούτε εγώ δεν ξέρω. Πάντως η σειρά ήταν πολύ καλή και θα έπρεπε να προβαλλόταν συχνά. άτιμε αντ1.
Δεν ειναι της Παπαοικονομου η Κλεμμένη Ζωη. Η Παπαοικονομου στον αντ1 μονο το Μωβ Ροζ και την Ιωαννα της καρδιας εχει γραψειDianaTheSuperstar91 είπε:Συμφωνώ ας το βάλουν , γιατί να βάλουν την Κλεμμένη Ζωή της Μιρέλλας που ούτε εγώ δεν το έβλεπα (Η Μιρέλλα στο mega έγραφε τα σίριαλ), η Ανατομία είχε γράψει ιστορία, πριν από τον Κύκλο και την Εντολή, ας το έβαζαν, το 2002 το έδειξαν για τελευταία φορά στην prime time του ΑΝΤ1.
Τεσπα αλλά είναι δυνατόν 20 χρόνια ΑΝΤ1 με αποτυχίες;, ενώ στο mega θα βάλουν τα πάντα, αν είναι δυνατόν.sunset89 είπε:Δεν ειναι της Παπαοικονομου η Κλεμμένη Ζωη. Η Παπαοικονομου στον αντ1 μονο το Μωβ Ροζ και την Ιωαννα της καρδιας εχει γραψει
Το κάναμε αρκετοί το περασμένο καλοκαίρι/φθινόπωρο/ χειμώνα. Δεν έχει αποτέλεσμα. Μπορείς όμως να πάρεις τηλέφωνο στο 7 μέρες tv που μοιράζει σειρές του ΑΝΤ1 και να τους προτείνεις να δώσουν την Ανατομία. Πιο πιθανό είναι να σε ακούσουν στο περιοδικό, παρά στο σταθμό.tina είπε:Εγώ λέω να αρχίσουμε τα τηλεφώνα και τα μέιλ στον Αντ1 να βάλει καμιά επανάληψη...